Xerox & PrintReleaf: βοηθούν τους πελάτες να επιτύχουν στόχους βιωσιμότητας

0

Οι πελάτες της Xerox που χρησιμοποιούν Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (Managed Print Services) θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να συμβάλουν στην αναδάσωση δασικών εκτάσεων σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω της νέας συνεργασίας της Xerox με την PrintReleaf. Με κεντρικό μήνυμα «εκτυπώνετε ένα, θα φυτέψουμε ένα», η PrintReleaf αναβαθμίζει τη διαδικασία μέτρησης της χρήσης χαρτιού και εξισώνει τον αριθμό των δέντρων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρήση σε ισοδύναμη βάση, μέσω αναδασώσεων σε προσδιορισμένες γεωγραφικές περιοχές.

Οι πελάτες της Xerox σε όλον τον κόσμο θα μπορούν να εγγραφούν στην PrintReleaf ως μια πρόσθετη επιλογή στη σύμβασή τους με τη Xerox για τη διαχείριση υπηρεσιών εκτύπωσης (MPS). Μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης, η Xerox θα βοηθά τους πελάτες να επιλέξουν τα διαχειριζόμενα έργα δασοκομίας στα οποία θα φυτευτούν τα δέντρα τους και οι πελάτες θα μπορούν να παρακολουθούν τα άμεσα αποτελέσματα που θα προκύπτουν στην αναδάσωση που θα συνδέεται με αυτούς. Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης συνεργασίας προβλέπεται να υλοποιηθεί σταδιακά στις περισσότερες χώρες όπου η δραστηριοποιείται η Xerox.

«Η αφοσίωσή μας στην αειφορία είναι από καιρό γνωστή» δήλωσε ο Wendi Latko, Αντιπρόεδρος για το Περιβάλλον, την Υγεία, την Ασφάλεια και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Xerox. «Με την PrintReleaf, τώρα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε αυτή τη δέσμευση ένα βήμα παραπέρα, ενισχύοντας τους πελάτες μας στον τομέα της εκτύπωσης (MPS) με μια πιστοποιημένη υπηρεσία που θα επιταχύνει και θα προωθεί τις προσπάθειές τους για την προστασία του Περιβάλλοντος».

«Η αφοσίωση της Xerox στη βιωσιμότητα, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη μας για τη συνέχιση των προσπαθειών μας για έναν πιο αειφόρο πλανήτη», δήλωσε ο Jordan Darragh, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της PrintReleaf. «Αυτή η συνεργασία έχει μεγάλες δυνατότητες, καθώς επεκτείνουμε το δίκτυο των χρηστών της PrintReleaf και επιτυγχάνουμε νέους στόχους αναδάσωσης».

Share.

Comments are closed.