Nέες outdoor οθόνες digital signage της LG

0

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα outdoor λύση digital signage για εξωτερικούς χώρους XF3C (75’’, 55’’ και 49’’) καθώς και τις καινούριες semi-outdoor οθόνες digital signage για βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων XS2B (49’’) και XS2C (75’’ και 55’’). Οι νέες προτάσεις της LG ξεχωρίζουν για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να μαγνητίσουν τα βλέμματα επικοινωνώντας διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου μηνύματα αποτελεσματικά και με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι νέες οθόνες της LG διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα, η οποία αγγίζει τα 3.000 cd/m², ενώ αναπαράγουν περιεχόμενο με ζωντανά χρώματα και εικόνες εξαιρετικής απόδοσης, ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το M+ panel, το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με τα συμβατικά RGB panel, ενώ είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο ανεμιστήρας ψύξης έχει αφαιρεθεί μειώνοντας το επίπεδο θορύβου κάτω από τα 25dB κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Η ενσωματωμένη υπηρεσία remote monitoring που διαθέτουν επιτρέπει τον έλεγχο των συσκευών από απόσταση ενώ σε περίπτωση δυσλειτουργίας διατίθεται υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας. Επίσης, οι νέες οθόνες υποστηρίζουν τη δημιουργία αντιγράφου αρχείου καταγραφής για ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σφαλμάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν.

Οι λύσεις XS2B και XS2C για βιτρίνες καταστημάτων προσφέρουν και τη λειτουργία Advanced Local Dimming, με τη χρήση της οποίας ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να ελεγχθεί, αυξάνοντας τα επίπεδα αντίθεσης και επιτρέποντάς της να παρέχει πιο ακριβείς, λεπτομερείς εικόνες.

Η digital signage οθόνη για εξωτερικούς χώρους XF3C εξοπλίζεται με οθόνη τεχνολογίας IPS για απόλυτα ακριβείς εικόνες και προσφέρει μεγάλη γωνία θέασης. Επιπλέον, ακόμα και όταν εκτίθεται κάτω από το ηλιακό φώς και έως τη θερμοκρασία των 110ο C, λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να εμφανίζονται προβλήματα όπως το φαινόμενο μαυρίσματος της οθόνης που προκαλείται από την υψηλή θερμοκρασία.

Οι νέες λύσεις digital signage της LG θα είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά κατά παραγγελία.

Share.

Comments are closed.