Blogtrotters 2017: 40 bloggers παρουσιάζουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους στην Ελλάδα

0

Ένα νέο βίντεο, με τίτλο “Blogtrotters 2017 – Travel in Balance”, το οποίο αποτελεί την οπτική απεικόνιση των αποτελεσμάτων της δράσης Blogtrotters της Marketing Greece για το 2017, παρουσιάζει το Discover Greece.

Το Blogtrotters αποτελεί μια πλατφόρμα αφήγησης ταξιδιωτικών εμπειριών για ταξιδιωτικούς blogger.

Η δράση αυτή αφορά στην πρόσκληση στην Ελλάδα και με διαδραστική συμμετοχή, διακεκριμένων ξένων bloggers και vloggers σε προορισμούς της χώρας.

Το 2017, το Blogtrotters εστίασε στη βιώσιμη ανάπτυξη, στις φυσικές ομορφιές των εν λόγω προορισμών και στην ανάδειξη των πολιτιστικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών τους, με έμφαση στη γαστρονομία, τις τοπικές παραγωγές και στον παραδοσιακό τρόπο ζωής.

Μέρος του υλικού από τις περιηγήσεις και την εμπειρία των bloggers ανά την Ελλάδα, ήταν η βάση για τη σύνθεση video, το οποίο, ήδη, έχει προσελκύσει σημαντικό όγκο αναφορών και αναπαραγωγών στα social media. Η δράση πραγματοποιείται σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean Airlines.

Στο βίντεο παρουσιάζονται εμπνευσμένες ιστορίες βιώσιμου τουρισμού στην Ελλάδα από ταξίδια που έγιναν μέσα στο 2017. Με αφορμή την κήρυξη του 2017 ως Έτους Βιώσιμης Ανάπτυξης για τον Τουρισμό, περισσότεροι από 40 bloggers ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ελλάδα δημοσιεύοντας άρθρα και βίντεο από τις εμπειρίες τους, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μοναδικό βιώσιμο αποτύπωμα.

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο Tornos News.

Share.

Comments are closed.