Συμμετοχή της Eurocert στο πρώτο συνέδριο για Τεχνολογίες Τουριστικών Υποδομών Hotel Tech

0

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Hotel Tech που διεξήχθη στις 9/2/2017 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel και της παράλληλης ενότητας «Hospitality Security», ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης της EUROCERT, κος Αναστάσιος Παρασκευόπουλος έκανε παρουσίαση με θέμα «Η παράμετρος της Ασφάλειας στη διαδικασία ‘Αστεροποίησης’ των Ξενοδοχείων».

Το αντικείμενο της παρουσίασης ήταν η περιγραφή της διαδικασίας πιστοποίησης της κατάταξης των Ξενοδοχείων και η εστίαση στα προαιρετικά και μοριοδοτούμενα κριτήρια ελέγχου που σχετίζονται με τη λειτουργία του Ξενοδοχείου και την ασφαλή διαμονή των πελατών σε αυτό.

Ο κος Α. Παρασκευόπουλος είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης της Ακαδημίας EUROCERT, απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρέτησε σε μάχιμες θέσεις και επί 20 χρόνια στην Διεύθυνση Ασφαλείας Επίσημων Προσώπων, έχει διατελέσει Διευθυντής και Σύμβουλος Ασφαλείας σε τράπεζες, εκπαιδευτής ΙΕΠΥΑ και ιδιωτών στελεχών Ασφαλείας. Επίσης ο κος Παρασκευόπουλος μαζί με τους κ. Σπ. Κυριακάκη και κ. Τρ. Γιοβανέκο αποτελούν τους συγγραφείς του εγχειριδίου «Ασφάλεια (Security) Εγκαταστάσεων Τουριστικών Προορισμών και Άλλων Μονάδων Φιλοξενίας και Φροντίδας», το οποίο εγχειρίδιο επίσης παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share.

Comments are closed.