Ασφάλεια Ξενοδοχείων – Δαπάνη ή Επένδυση

0

Η ολοένα αυξανόμενη τρομοκρατική απειλή που πλανάται στη Υφήλιο θέτει την ασφάλεια σαν μια από τις πιο υψηλές παραμέτρους επιλογής καταλύματος διαμονής. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι η ασφάλεια είναι η κορυφαία παράμετρος επιλογής της διαμονής ενός επισκέπτη.

Η  ΑΑ ALARM  υιοθετώντας αιχμή της τεχνολογίας μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας στηριζόμενη στα  PROACTIVE ψηφιακά  συστήματα ασφαλείας – ελέγχου πρόσβασης , ειδικά σχεδιασμένα για Ξενοδοχειακές Μονάδες.  Οι λύσεις που προτείνουμε είναι ενοποιημένες και λειτουργούν κάτω από μια  ψηφιακή πλατφόρμα , δίνοντας την ευκαιρία στους χειριστές των συστημάτων της έγκαιρης προειδοποίησης – ενημέρωσης των συμβάντων και την άμεση επέμβαση όταν αυτό είναι απαραίτητο .

Με την υιοθέτηση των PROCTIVE ψηφιακών συστημάτων μπορούμε να μιλάμε για επένδυση αφού η δαπάνη εγκατάστασης θα καταστήσει το κατάλυμα  άμεσα κορυφαίο στις επιλογές επισκεπτών εφόσον θα είναι πλέον  ΑΣΦΑΛΗ και ΣΙΓΟΥΡΟ περιβάλλον διαμονής.

Για να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για την αξία των επενδύσεων στο τομέα της ασφάλειας στα ξενοδοχεία μπορείτε να παρακολουθήσετε την αντίστοιχη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στη 3η ενότητα του Hotel Tech

Share.

Comments are closed.