Aεροδρόμιο Αθηνών: νέα υπηρεσία άμεσης ενημέρωσης για προσφορές στις πτήσεις

0

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας εγκαινιάζει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το Ticket Offers.

Η υπηρεσία Ticket Offers προσφέρει στον επισκέπτη της σελίδας του αεροδρομίου ζωντανή ενημέρωση για προσφορές σε εισιτήρια αεροπορικών εταιρειών που πετούν προς / από την Αθήνα ή και χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό.

Εκτός της υπηρεσίας Tickets Offers, από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί» ο επισκέπτης του ιστοχώρου του αεροδρομίου έχει πρόσβαση σε πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο δίκτυο απευθείας πτήσεων από την Αθήνα και στη ανανεωμένη ενότητα δρομολογίων «Μέσω Αθήνας».

Η υπηρεσία «Ticket Offers» αποτελεί εξάλλου ακόμα ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης που θέτει ο ΔΑΑ στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας. Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορές από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.ά.

Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθόλο το 24ωρο καθώς και δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία ώστε να λαμβάνουν ειδοποίηση για τις νέες προσφορές.

Σημειώνεται ότι οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο Tornos News.

Share.

Comments are closed.