Open Day για το MBA in Hospitality από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

0

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σας προσκαλεί στο Open Day που διοργανώνει την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30, στο κεντρικό campus του Κολλεγίου στο Μαρούσι [Σωρού 74], για την παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος MBA in Hospitality που προσφέρει σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University.

Διακεκριμένα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την εμπειρία τους στον κλάδο και θα παρουσιάσουν τα success stories τους στη σημαντικότερη βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας. Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού – τουριστικού κλάδου και την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο στις σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Βλάχου στο 210-6199891 ή στο evlachou@mitropolitiko.edu.grΙσχύουν προνομιακά δίδακτρα για εγγραφές την ημέρα της εκδήλωσης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA in Hospitality.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε ως “Best Hotel Education Provider” το 2016 και 2017 στον ετήσιο θεσμό των Greek Hospitality Awards, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Επιπλέον, είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Share.

Comments are closed.