Κανάλια Δωματίων InfoChannels & Hotel Signage

0

Το ξενοδοχείο Best Western Fenix είναι μέλος της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Best Western και ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή της Γλυφάδας. Διαθέτει 128 δωμάτια και 6 σουίτες, όλα πλήρως εξοπλισμένα με παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τη φιλοξενία του, καθώς και για τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που παρέχει τόσο σε ταξιδιώτες αναψυχής όσο και σε επαγγελματίες.

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου αναζητούσε μια αξιόπιστη λύση επικοινωνίας και digital signage για τα δωμάτια και το χώρο της υποδοχής. Στόχος ήταν να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, να προωθήσει τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, και να ενημερώσει για τις ανέσεις που παρέχει, προβάλλοντας παράλληλα μηνύματα ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Η λύση που πρότεινε η Panel TV ήταν μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα Digital Signage με on-line Players/Servers. Το σύστημα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαχειρίζονται το περιεχόμενο που προβάλλεται στις οθόνες εύκολα, χωρίς ειδικές τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες. Το περιεχόμενο αλλάζει ή ανανεώνεται οποιαδήποτε στιγμή απομακρυσμένα με τη χρήση οποιουδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού.

Το σύστημα Οθονών Υποδοχής και Ενημέρωσης λειτουργεί στο χώρο της reception, ενώ διαμορφώθηκε η επικοινωνία με πολλαπλά on-line “InfoChannels” σε σήματα υψηλής ευκρίνειας (Full HD) για τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Ο επισκέπτης, πλέον ενημερώνεται και απολαμβάνει τις παροχές του ξενοδοχείου ενώ επιλέγει τις υπηρεσίες του.

Μέσα από μια οθόνη που εντυπωσιάζει και καλωσορίζει στο χώρο της υποδοχής, ο επισκέπτης λαμβάνει πληροφόρηση σχετική με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που φιλοξενεί, ενώ ενημερώνεται με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο και νέα για τον καιρό.

Με τη λύση των “InfoChannels”, ο επισκέπτης λαμβάνει στην οθόνη του δωματίου του πολλαπλά μηνύματα όπως τους κωδικούς για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, καθώς και τις προσφορές που παρέχει το ξενοδοχείο.

Επιπλέον, το σύστημα κεντρικής διαχείρισης των “InfoChannels” επιτρέπει την απευθείας μετάδοση των γεγονότων που εξελίσσονται στους χώρους του ξενοδοχείου, ζωντανά στις οθόνες των δωματίων.

Η ομάδα της Panel TV ανέλαβε την προσαρμογή των δυνατοτήτων του συστήματος στις ανάγκες του πελάτη, την προετοιμασία του εικαστικού μέρους, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού.

Το Δημιουργικό Τμήμα της Panel TV συνεργάστηκε με το προσωπικό του Ξενοδοχείου για το σχεδιασμό του αρχικού περιεχομένου στις οθόνες. Το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό και σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Διοίκησης.

Οι διαχειριστές της πλατφόρμας μπορούν εύκολα να ενημερώνουν το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο ή να προγραμματίζουν για αυτόματη ανανέωση ανά ώρα ή ανά εποχή.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του Best Western Fenix Hotel.

Μέσα από τις οθόνες, προβάλλονται οι υπηρεσίες και οι παροχές του Ξενοδοχείου, ενημερώσεις για τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που φιλοξενούνται και χρήσιμες πληροφορίες και νέα από τον κόσμο. Το νέο τεχνολογικό μέσο έδωσε λύση στις σύγχρονες ανάγκες του ξενοδοχείου και ταίριαξε απόλυτα με το προφίλ του.

«Από το σχεδιασμό του έργου μέχρι την προετοιμασία του περιεχομένου και την τεχνική υποστήριξη, η Panel TV ανταποκρίθηκε με επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Όλα κύλησαν ομαλά και δεν έχω αμφιβολία ως προς τη συνεργασία μου μαζί τους και σε άλλα έργα.», σχολιάζει ο κος Κώστας Κουκούλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Best Western Hotel Fenix

Δείτε τα Case Studies της Panel TV

Share.

Comments are closed.