Νέα XH90 4K HDR Full Array LED TV από τη Sony

0

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων XH90 4K HDR Full Array που αναμένεται τον Ιούνιο στα καταστήματα. Η mid-range τηλεόραση XH90 προσφέρει ένα συναρπαστικό συνδυασμό της αναγνωρισμένης ποιότητας εικόνας της Sony, έξυπνης σχεδίασης ήχου και ευκολίας χρήσης, ενώ έρχεται ως το «ιδανικό ταίρι» για τις επερχόμενες gaming κονσόλες επόμενης γενιάς.

Η σειρά τηλεοράσεων XH90 ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία «Full-Array Local Dimming and Boosting» της Sony, η οποία αλλάζει δυναμικά τα επίπεδα φωτισμού σε τμήματα της οθόνης ανάλογα με το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα τη δραματική αύξηση της αντίθεσης και της φωτεινότητας. Ισορροπώντας με ακρίβεια το φως στην οθόνη, οι σκοτεινές σκηνές γίνονται πιο σκοτεινές και οι φωτεινές σκηνές αποκτούν περισσότερο φως, όπως ακριβώς τις είχε οραματιστεί ο δημιουργός.

Στο κομμάτι του ήχου, οι τηλεοράσεις της σειράς XH90 είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία «Acoustic Multi-Audio» (διαθέσιμη σε μοντέλα 65″ και άνω), που περιλαμβάνει δύο tweeter τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να προέρχεται από το σωστό σημείο της σκηνής στην οθόνη, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Επιπλέον, σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ποιότητα ήχου και τον λεπτό σχεδιασμό της τηλεόρασης με το μοναδικό νέο σχήμα του, το X-Balanced Speaker της Sony αποδίδει ταινίες και μουσική με καθαρό ήχο.

Για τις επερχόμενες κονσόλες παιχνιδιών επόμενης γενιάς, οι τηλεοράσεις της σειράς XH90 θα υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό καρέ 4K 120fps και γρήγορο χρόνο απόκρισης μέσω εισόδου HDMI, ώστε να επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση για μια συναρπαστική gaming εμπειρία.

H νέα σειρά τηλεοράσεων XH90 με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode» συνεχίζει να αποδίδει τις εικόνες σύμφωνα με το όραμα του δημιουργού. Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για να δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix, αναπαράγοντας την ίδια ποιότητα εικόνας σε μια τηλεόραση με εκείνη του στούντιο παραγωγής.

Η σειρά XH90 διαθέτει Android TV με Google Assistant, Google Play Store και ενσωματωμένο Chromecast, το οποίο προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές μέσω της εκτεταμένης πλατφόρμας του. Τα πρωτότυπα UI (User Interface) μενού της Sony και οι δυνατότητες φωνητικού ελέγχου έχουν βελτιωθεί για καλύτερη καθημερινή χρήση.

Οι χρήστες του Apple AirPlay 2 μπορούν να μεταδίδουν ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους απευθείας από το iPhone, το iPad ή το Mac. Η τεχνολογία Apple HomeKit παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους από τα iPhone, iPad ή Mac.

Διαθεσιμότητα

Η σειρά τηλεοράσεων XH90 4K HDR Full Array είναι από τον Ιούνιο στα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Sony: https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xh90-series

Sony XH90 4K HDR Full Array LED TV: Κύρια Χαρακτηριστικά

Μεγέθη οθόνης: 85”, 75”, 65” και 55”

  • Ο 4K HDR Processor X1 αναπαράγει εικόνες με περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με τεχνολογία Object-based HDR remaster
  • Διαθέτει full-array τοπικό οπίσθιο φωτισμό με το X-tended Dynamic Range
  • Προσφέρει Acoustic Multi-Audio με το X-Balanced Speaker (διαθέσιμο μόνο σε μοντέλα άνω των 65 ” – το X-Balanced Speaker θα χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα όλων των ιντσών)
  • Με οθόνη TRILUMINOS αναπαράγει τις λεπτές αποχρώσεις των χρωμάτων, του φωτός και της διαβάθμισης από το φακό του βίντεο στο σαλόνι σας
  • Συμβατό με Dolby Vision και Dolby Atmos
  • Diamond cut στεφάνη για λεπτή σχεδίαση
  • Λειτουργεί με «έξυπνα» ηχεία, όπως και με συσκευές Google Home και Amazon Alexa
  • Εύκολη συνδεσιμότητα με τις περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Apple AirPlay 2, HomeKit
  • Γρήγορη πρόσβαση σε μια σειρά περιεχομένου και υπηρεσιών με Android TV
  • Συμβατό με 4K 120fps (μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού) – έτοιμο για τις gaming κονσόλες επόμενης γενιάς
  • Η λειτουργία «Netflix Calibrated Mode» διασφαλίζει κινηματογραφική πιστότητα στην εμπειρία θέασης στο Netflix. Αναπτύχθηκε από μηχανικούς ποιότητας εικόνας της Sony, σε συνεργασία με Colour scientists του Netflix, το «Netflix Calibrated Mode» προσφέρει ποιότητα εικόνας που πλησιάζει εκείνη ενός master monitor που χρησιμοποιείται σε στούντιο παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών
  • Η λειτουργία «Custom Mode», μαζί με τις άλλες βαθμονομημένες λειτουργίες θέασης της Sony, παρέχει διάφορες επιλογές θέασης που ταιριάζουν στις διαφορετικές προτιμήσεις των χρηστών, διατηρώντας πιστά το όραμα του δημιουργού
Share.

Comments are closed.