Παγκόσμια διανομή των πακέτων της Thomas Cook μέσω της Expedia

0

H Thomas Cook ανακοίνωσε την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Expedia, σύμφωνα με την οποία η Expedia θα γίνει ο προτιμώμενος πάροχος ξενοδοχείων για τις συμπληρωματικές επιχειρήσεις στα ταξίδια πόλης και εσωτερικού τουρισμού του τουρ οπερέιτορ και θα προσφέρει την πλατφόρμα κρατήσεων για την υποστήριξη των πωλήσεων city break και ξενοδοχείων σε όλα τα κανάλια διανομής της Thomas Cook στην Ευρώπη.

Η πολυετής συμφωνία θα προσφέρει στους πελάτες της Thomas Cook περισσότερα από 60.000 ξενοδοχεία σε αστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο αλλά και εντός Ευρώπης, τα οποία θα πληρούν τα πρότυπα ποιότητας, value, υγείας και ασφάλειας του τουρ οπερέιτορ.

Επιπλέον, η Thomas Cook θα μπορεί να προσφέρει τις κύριες επιχειρήσεις πακέτων διακοπών ήλιου-παραλίας μέσω της Expedia σε όλο τον κόσμο, διευρύνοντας τη διανομή της.

Βάσει της συμφωνίας, η Thomas Cook θα μπορέσει να περιορίσει σημαντικά το κόστος και την πολυπλοκότητα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις city break και ξενοδοχείων.

Η Expedia θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της προκειμένου να φέρνει σε πέρας τις κρατήσεις αυτές, είτε μεμονωμένες είτε στο πλαίσιο ενός δυναμικού πακέτου city break, μέσω των κύριων ιστοσελίδων της Thomas Cook, των κέντρων επικοινωνίας, των καταστημάτων και των καναλιών διανομής προς συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία.

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο Tornos News.

Share.

Comments are closed.