H Λίμνη Βουλιαγμένης ασφαλής με τη σφραγίδα του οργανισμού TUV AUSTRIA Hellas

0

Με το Σχήμα πιστοποίησης “Covid Shield” λειτουργεί πλέον η Λίμνη Βουλιαγμένης. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη πιστοποίηση που ανέπτυξε και επιβλέπει η παγκοσμίου κύρους εταιρεία TÜV AUSTRIA Hellas, βάσει του οποίου διασφαλίζεται ότι στη Λίμνη Βουλιαγμένης τηρούνται όλα τα μέτρα που επιβάλλονται για την πρόνοια πρόληψης ενάντια στον COVID-19. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της Λίμνης Βουλιαγμένης καθώς είναι ο πρώτος χώρος ημερήσιας φιλοξενίας που επιτυγχάνει αυτή την πιστοποίηση και η τέταρτη εταιρεία πανελλαδικά που πιστοποιείται!

Ειδικότερα, το Σχήμα καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες τις οποίες ένας Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση «CoVid-Shield. Αυτές επαληθεύουν ότι ένας κατάλληλος μηχανισμός, επαρκείς πόροι καθώς και κατάλληλη χωροδιάταξη υποδομών είναι πάντα εναρμονισμένα με τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόνοια της πρόληψης της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του κορωναϊού, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης Τ.Ε. Α.Ε.», ήταν και παραμένει η ασφάλεια των επισκεπτών της αλλά και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επίπεδου. Με αυτό το γνώμονα, η Λίμνη υποδέχεται φέτος τους επισκέπτες της σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε να απολαύσουν ώρες χαλάρωσης και ευεξίας σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο της Αττικής Φύσης.

Στο πλαίσιο της προστασίας έναντι στην παγκόσμια πανδημία του COVID-19, η Λίμνη Βουλιαγμένης έχει προχωρήσει στη μείωση κατά 65% της δυναμικότητάς της, στον έλεγχο της εισόδου με θερμομέτρηση κάθε επισκέπτη και τη συμπλήρωση ειδικού δελτίου εισόδου, στην τοποθέτηση 20 σταθμών αντισηψίας σε όλη την έκταση της Λίμνης και στη συνεχή απολύμανση της επίπλωσης, των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων υγιεινής.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης προσκαλεί τους επισκέπτες της να ζήσουν την ολιστική εμπειρία που προσφέρει η κολύμβηση στη Λίμνη και η παραμονή στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Share.

Comments are closed.