Running Loyalty Campaigns without a Loyalty Program

0

Τα προγράμματα επιβράβευσης πιστών πελατών (Loyalty Programs) έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Καθώς ο ανταγωνισμός στην αγορά γίνεται όλο και πιο έντονος, όλο και περισσότερα ξενοδοχεία εντάσσουν σχετικά προγράμματα στη στρατηγική τους, ζητώντας από τους επισκέπτες τους να γίνουν μέλη στο club των πιστών πελατών.

Ένα πρόγραμμα Loyalty μπορεί να αυξήσει τα direct bookings μέσω των repeater guests, αλλά και μέσω της ενδυνάμωσης του brand του ξενοδοχείου μας. Στο παρακάτω blogpost θα δούμε βήμα – βήμα πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μία αποδοτική καμπάνια Loyalty χωρίς να χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα Loyalty!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το WiFi του ξενοδοχείου μας να έχει την υπηρεσία της Zoottle, μια πλατφόρμα για newsletter όπως π.χ το Moosend καθώς και να “τρέξουμε” διαφήμιση remarketing στο Facebook και στο Google Αdwords.

http://www.zoottle.com/uncategorized/zoottle-moosend-loyalty-campaign-without-loyalty-program/

Σχετικά με τη Zoottle

H Zoottle παρέχει μία πρωτοποριακή πλατφόρμα digital marketing, η οποία μετατρέπει το WiFi του ξενοδοχείου σε ενεργό μέσο επικοινωνίας με τους επισκέπτες του, καθώς και σε ένα μοναδικό εργαλείο πωλήσεων.

Η Zoottle είναι μία ελληνική startup που ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των τηλεπικοινωνιών και του internet. Στον 5ο χρόνο λειτουργίας της, η Zoottle μετράει ήδη πάνω 300 εγκαταστάσεις σε μεγάλους ξενοδοχειακούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τους εξαιρετικά ανταποδοτικά αποτελέσματα. Η Zoottle έχει γραφεία στην Αθήνα, την Βοστόνη και το Λονδίνο, και αριθμεί πάνω από 500 πελάτες σε 8 χώρες.

Share.

Comments are closed.