Η υπηρεσία WiZiFi διαθέσιμη στα CAPSIS Hotels

0

Την πρωτοποριακή υπηρεσία WiZiFi που δίνει απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο και μεγάλη αυτονομία, παρέχουν πλέον τα ξενοδοχεία CAPSIS Hotels στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης!

Η υπηρεσία WiZiFi απευθύνεται κυρίως σε εισερχόμενους (incoming) ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για Τουρισμό (Leisure or Adventure) ή για Επαγγελματικό σκοπό (Business or MICE), και τους προσφέρει πρόσβαση στο Internet, χωρίς περιορισμούς ή χρεώσεις περιαγωγής (Roaming), με σταθερό ημερήσιο κόστος!

Ειδικότερα, η υπηρεσία WiZiFi παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης, υψηλής ταχύτητας (4G) πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Unlimited Mobile Internet), μέσω προσωπικής φορητής συσκευής WiFi Hotspot, μικρού μεγέθους και μεγάλης αυτονομίας, οποιαδήποτε στιγμή, και οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Η υπηρεσία θα προβάλλεται στους χώρους υποδοχής, δραστηριοτήτων, εστίασης, καθώς και στα δωμάτια των CAPSIS Hotels, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν τις φορητές συσκευές WiZiFi απευθείας από τη Reception των ξενοδοχείων!

Τα ξενοδοχεία CAPSIS Hotels πρωτοπορούν σε έναν ακόμα τομέα υπηρεσιών, στοχεύοντας στη βελτίωση της εμπειρίας και στην ικανοποίηση των πελατών τους που επιθυμούν πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμούς, τόσο κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείου, αλλά και όταν βρίσκονται μακριά από αυτό!

wizifi

Share.

Comments are closed.