Το Google Flights διαθέσιμο και στην Ελλάδα

0

Από τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου μέχρι τους μεγάλους προορισμούς του εξωτερικού, από το κάστρο του  Μυστρά και τη Μονεμβασιά μέχρι το Κολοσσαίο της Ρώμης και τα υδάτινα μονοπάτια της Βενετίας, το ταξίδι ξεκινάει, πλέον, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Google Flights.

Είτε σχεδιάζετε μία μικρή αλλά συναρπαστική απόδραση στο τέλος της εβδομάδας με φίλους, είτε ένα μαγικό ταξίδι στο εξωτερικό με την οικογένειά σας, θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με το Google FlightsΗ νέα υπηρεσία, που έγινε διαθέσιμη στο google.gr/flights σας επιτρέπει να αναζητήσετε, να συγκρίνετε και να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια μόνο με μερικά κλικ ή απλά να λάβετε σημαντικές πληροφορίες και… έμπνευση για το καινούργιο σας ταξίδι. Παράλληλα, σας προτείνει ακόμη και εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό σας με το μικρότερο δυνατό κόστος, ενώ για πρώτη φορά παρέχεται ενημέρωση για το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Ας υποθέσουμε πως σχεδιάζετε ένα ταξίδι από την Αθήνα προς το Λονδίνο. Δεν σας πειράζει να ταξιδέψετε με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, ενώ είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες. Το Google Flights σας προτείνει εναλλακτικά αεροδρόμια ή ημερομηνίες πτήσεων που θα μειώσουν τα έξοδά σας, ενώ σας παρέχει συνεχώς  πληροφορίες σχετικά με το πότε είναι πιο πιθανό να αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων και πόσο.

Αλλά τι γίνεται αν γνωρίζετε το πότε αλλά όχι το πού θα πάτε διακοπές; Σε αυτό το σημείο, η υπηρεσία Explore είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός σύμβουλος: συμπληρώνοντας τον μήνα που θέλετε να ταξιδέψετε, τη διάρκεια της πτήσης και το είδος των διακοπών μπορείτε να πάρετε ιδέες και να εντοπίσετε τους ιδανικούς  προορισμούς. Κατόπιν και αφού επιλέξετε το μέρος που σας ενδιαφέρει, θα δείτε τις καλύτερες πτήσεις για αυτόν τον προορισμό με βάση τη διευκόλυνσή σας και τη χαμηλότερη τιμή.

Είτε οργανώνετε το ταξίδι σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ή έχετε μπροστά σας  ένα γρήγορο επαγγελματικό ταξίδι, ο στόχος της Google είναι να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη πτήση εύκολα ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε, να κλείσετε και να… απογειωθείτε μόνο με μερικά κλικ. Για αυτό αφήστε την φαντασία σας να…. πετάξει- επισκεφθείτε το google.gr/flights και σχεδιάστε τις επόμενες διακοπές σας!

Share.

Comments are closed.