LG: σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού

0

H LG και το τμήμα Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις ψύξης/θέρμανσης επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, η LG ενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες της στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, τα οποία συνδυάζουν κορυφαίες αποδόσεις, υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν παραπάνω από 60 επαγγελματίες, ανάμεσά τους Μελετητές Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικοί εξουσιοδοτημένων Service της LG, Εμπορικοί Συνεργάτες και Στελέχη Πωλήσεων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την νέα σειρά επαγγελματικών συστημάτων VRF της LG, MULTI V 5, το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς LG MULTI V.

Η νέα σειρά φέρνει την 5η εποχή στις λύσεις επαγγελματισμού κλιματισμού αφού προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη. H LG MULTI V 5 σειρά VRF συστημάτων κλιματισμού περιλαμβάνει πληθώρα νέων προηγμένων τεχνολογιών, όπως το Dual Sensing Control η οποία παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση των λειτουργιών τόσο σε ψύξη όσο και στη θέρμανση. Επίσης, η νέα σειρά της εταιρείας είναι εξοπλισμένη με τον απόλυτο LG συμπιεστή BLDC Inverter, ενώ διαθέτει ανεξάρτητες μονάδες μέχρι 26ΗΡ ώστε να μπορεί να καλύψει ακόμα μεγαλύτερους χώρους. Τέλος, οι μονάδες Multi V 5 είναι εξοπλισμένες με εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος διαθέτει την ειδική και αποκλειστική αντιδιαβρωτική επίστρωση της LG ‘Ocean Black Fin’ για την προστασία του (π.χ. εγκατάσταση σε παραθαλάσσια περιοχή ή σε μολυσμένο αστικό περιβάλλον), καθώς και την τεχνολογία Split Defrost για αναβαθμισμένη λειτουργία ‘Συνεχούς Θέρμανσης’ (Continuous Heating).

Επίσης, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν η νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών Ocean Smart Inverter και τα νέα μοντέλα της σειράς Artcool Mirror Smart Inverter, τα οποία διαθέτουν μια σειρά από ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά, ενώ ο υπέρκομψος και ιδιαίτερος σχεδιασμός τους, ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε χώρου.

Η LG αποτελεί με συνέπεια έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Share.

Comments are closed.