H LG στηρίζει την Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης & Ενέργειας

0

Η LG απέκτησε επίσημα την ιδιότητα του μέλους στην Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε) με σκοπό να στηρίξει ενεργά την ένωση. Σκοπός της ένωσης είναι η τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου θέρμανσης στα πλαίσια της «πράσινης ανάπτυξης», μέσω της υιοθέτησης μεθόδων και διαδικασιών παραγωγής, εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε. μετέχουν επιχειρήσεις – Μέλη που κατασκευάζουν και εμπορεύονται συστήματα και υλικά θέρμανσης, οι οποίες στο σύνολό τους κατέχουν διακριτά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς Θέρμανσης και Ενέργειας.

Η LG, ως κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή λύσεων για θέρμανση, διαθέτει επιλογές που βασίζονται στην αξιοποίηση της «πράσινης ενέργειας», όπως τα συστήματα αντλιών θερμότητας LG Therma V και μονάδων LG Hydrokit, που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργειακά αποδοτικά, πιστοποιημένα από τον Διεθνή Οργανισμό Eurovent.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Στην LG και στο Τμήμα LG Business Solutions πιστεύουμε ότι ο κλάδος Θέρμανσης στη χώρα μας χρειάζεται να ακολουθήσει τα σύγχρονα πρότυπα που αξιοποιούν τις αρχές της “πράσινης ανάπτυξης”. Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας να αναδείξει τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου ζητήματος προσφέροντας παράλληλα στη διάδοση λύσεων οι οποίες θα μειώνουν τόσο τις απώλειες όσο και το κόστος ενέργειας».

Ο κ. Βασίλης Τοιχομίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την LG στην Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας. Η συμμετοχή ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο της Θέρμανσης στις διαδικασίες της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει σημαντικά οφέλη συμβάλλοντας ουσιαστικά στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων μας».

Share.

Comments are closed.