5 φανταστικά ταξίδια στο μέλλον

0

Πέντε ταξιδιωτικές αφίσες που αναδεικνύουν τις εξωπραγματικές αλλά δυνητικά πιθανές περιοχές τις οποίες θα επισκέπτονται οι ταξιδιώτες του μέλλοντος, δημοσιεύει η ταξιδιωτική ιστοσελίδα GlobeHunters. Με τίτλο “Το μέλλον των ταξιδίων”, η ιστοσελίδα κάνει τις προβλέψεις της για τις νέες περιοχές-προορισμούς που θα είναι διαθέσιμες εμπορικά μέσα στην ερχόμενη 100ετία.

1. Ταξίδι στο φεγγάρι

Φανταστείτε να λέτε στους φίλους σας οτι η οικογένειά σας ετοιμάζεται για ταξίδι στο φεγγάρι, όπου θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους να χορέψουν… κυριολεκτικά πια, το moonwalk. Η SpaceX του Elon Musk προσδοκά να ξεκινήσει να μεταφέρει τουρίστες στο φεγγάρι το 2018.

2. Όαση στον Ωκεανό

Ο διευθυντής του Planet Ocean Underwater Hotel, Tony Webb, εξηγεί ότι σκοπεύει να προσφέρει εμπειρία διαμονής κάτω από τα κύματα. Η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου.

3. Ταξίδι εικονικής πραγματικότητας

Ήδη μερικοί καταναλωτές έχουν προμηθευθεί γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία τους βοηθούν να αποδράσουν από την πραγματικότητα κτλ. Η εμπειρία είναι εντυπωσιακή και σε μερικές περιπτώσεις ο καταναλωτής μπορεί να δει και να περιηγηθεί ακόμη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που πρόκειται να επισκεφθεί.  Μετά από δεκαετίες η τεχνολογία αυτή αναμένεται να ανθίσει. Ήδη, προβλέπεται οτι μέσα στα επόμενα χρόνια οι άνθρωποι θα μπορούν να μπαίνουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο αισθητήρες και ειδικούς διαδρόμους που θα τους επιτρέπουν να μεταφέρονται οπουδήποτε στον κόσμο… εικονικά.

4. Υπερατλαντικό ταξίδι με τρένο

Κάποια μέρα μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε με ένα ιδιαιτέρως γρήγορο τρένο από το Μάντσεστερ στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με σχετικό πρότζεκτ, που έχει τίτλο “Το Concorde του κόσμου των τούνελ”, αυτό θα μπορέσει στο μέλλον να είναι μια πραγματικότητα.

5. Καταλύματα drone

Λίγα χρόνια απέχουμε από το να δούμε drone να μας ανεβάζουν στα ανώτερα στρώματα του ουρανού. Τα drone επίσης, σύντομα θα κάνουν τα ιπτάμενα αυτοκίνητα πραγματικότητα. Ίσως και σε μεγάλα ύψη.

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο Tornos News.

Share.

Comments are closed.