Συνεργασία ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης με την Taxiway

0

Μία νέα συνεργασία που θα διευκολύνει τους επισκέπτες της πόλης να οργανώσουν καλύτερα τις μετακινήσεις τους, να εξοικονομήσουν χρόνο και να μειώσουν το κόστος του ταξιδιού τους, δρομολογεί η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με το συνεταιρισμό ραδιοταξί TAXIWAY.

Η TAXIWAY θα διαθέσει στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία tablets ipad προκειμένου να γίνονται αυτομάτως οι κλήσεις ταξί για τους πελάτες τους, θα γίνεται έλεγχος της διαδρομής σε περίπτωση που οι επιβάτες έχουν παράπονα, ενώ οι οδηγοί ταξί θα παραλαμβάνουν τους επισκέπτες των ξενοδοχείων από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” με ειδικά ραντεβού, χωρίς έξτρα χρέωση.

Ενδεικτικά, για το κόστος μετακίνησης από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο προτείνεται χρέωση για τον πελάτη ποσού 19,00 ευρώ, από το σταθμό των τρένων προς το ξενοδοχείο χρέωση 6,00 ευρώ και από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ προς το ξενοδοχείο χρέωση 6,50 ευρώ.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης με επιστροφή σε κοντινούς προορισμούς (π.χ. Βεργίνα – Πέλλα, Χαλκιδική, Έδεσσα, Μονή Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή κλπ) σε προκαθορισμένες εκπτωτικές τιμές, ενώ προτείνονται και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η μετακίνηση με μίνι βαν εννέα θέσεων εκτός πόλης για γκρουπ και οικογένειες.

Πηγή : New Money

Share.

Comments are closed.