LG: νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων

0

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Pro:Centric Smart Hotel 4K OLED EW961H την πρώτη σειρά Hotel TVs στον κόσμο που αξιοποιεί την τεχνολογία OLED. Τα νέα μοντέλα της LG, διαθέσιμα σε 55 και 65 ίντσες, ξεχωρίζουν για τα premium χαρακτηριστικά τους αλλά και για τις εύκολες λύσεις διαχείρισης που διαθέτουν. Συνδυάζοντας την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών δυνατοτήτων, οι νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG ενδείκνυνται για επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες και μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής.

Αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και μοντέρνος σχεδιασμός

Η καινούρια σειρά Pro:Centric Smart Hotel 4K OLED TV EW961H της LG διαθέτει premium χαρακτηριστικά όπως Ultra HD 4K ανάλυση (3.840 x 2.160) για άψογη ποιότητα εικόνας με ζωντανές λεπτομέρειες. Αξιοποιώντας την τεχνολογία OLED αποδίδει το ‘απόλυτο μαύρο’ και καταπληκτική αντίθεση για πιο ευκρινείς και πιο ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα δεδομένα στην επαγγελματική κατηγορία. Επιπλέον, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πάνελ της οθόνης, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης αφού αξιοποιεί την τεχνολογία 4K IPS για να αποδίδει αυθεντικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία.

Στο κομμάτι της απόδοσης του ήχου, η σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα με την υπογραφή της harman/kardon ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης. Τα μοντέλα της νέας σειράς της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με τη πλατφόρμα LG webOS 3.0 η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον, απλοποιώντας τη χρήση και προσφέροντας μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες.

Επιπλέον, ο μοντέρνος και εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός Blade Slim καθώς και η απουσία του οπίσθιου φωτισμού μειώνουν δραματικά το πάχος της οθόνη, επιτρέποντας την εύκολη τοποθέτησή της στον τοίχο.

Αμέτρητες επιλογές παραμετροποίησης

Η νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χρήστη (UI), ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Συγκεκριμένα, διαθέτει την πλατφόρμα Pro:Centric Smart η οποία παρέχει ποικιλία εργαλείων δημιουργίας και προσαρμογής περιεχομένου, όπως HTML5, Java και Flash δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να διαμορφώσουν το Περιβάλλον Χρήστη (UI) και να δημιουργήσουν προσωποποιημένες έξυπνες εφαρμογές (applications), ώστε να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παροχές τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους. Επίσης, μέσω του προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct Ready, οι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργούν προσωποποιημένα templates καθώς και να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως τις τηλεοράσεις που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο IP του ξενοδοχείου. Το λογισμικό Pro:Centric Direct Ready διαθέτει free design template, προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία (widgets) και 3 τύπους templates (Cinematic-type, Grid-type, Bar-type) για την προώθηση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου αλλά και την ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών των επισκεπτών του.

«Έξυπνες» επιλογές συνδεσιμότητας

Οι έξυπνες λειτουργίες που εμπεριέχονται στις νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG, όπως οι Wi-Di και SmartShare, επιτρέπουν στους καλεσμένους να δουν και να παίξουν με το περιεχόμενο από τις ψηφιακές τους συσκευές στις Pro:Centric Smart Hotel TVs. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο internet μέσω του εύχρηστου Magic Remote Control, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια universal λύση για την πρόσβαση και τον έλεγχο μιας σειράς συσκευών. Μέσω του wheel επιλογών και των λειτουργιών στόχευσης (point) και κίνησης (gesture) οι θεατές μπορούν να ελέγχουν εύκολα και γρήγορα όλες τις συσκευές τους, από τη Smart TV και το set-top-box μέχρι τα ηχητικά συστήματα και το Blu-ray player.

Share.

Comments are closed.