To ξενοδοχείο Olive Green εμπιστεύεται τις ολοκληρωμένες λύσεις της LG

0

Η LG συνεργάστηκε με την ξενοδοχειακή μονάδα Olive Green Hotel στην Κρήτη για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων επαγγελματικών συστημάτων κορυφαίων ποιοτικών και τεχνολογικών προδιαγραφών. To Olive Green, που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές, φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την Κρητική παράδοση και αναδεικνύει τα στοιχεία που δημιουργούν διαχρονικές αξίες.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και την αποδοτικότερη λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG εξόπλισε τα δωμάτια του ξενοδοχείου με ψυγεία Mini – Bar, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλές ενεργειακές κλάσεις και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 32, 42 και 49 ιντσών των σειρών LX300C και LW310C. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS και μία πληθώρα εξειδικευμένων ξενοδοχειακών λειτουργιών (π.χ. δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων ή διαμόρφωση λίστας καναλιών) που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη διαχείριση από τους ξενοδόχους, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Για την ενημέρωση των επισκεπτών στους κοινόχρηστους χώρους για τις υπηρεσίες που προσφέρει η ξενοδοχειακή μονάδα αλλά και για τα αξιοθέατα που υπάρχουν στην περιοχή, η LG εγκατέστησε οθόνες digital signage 32 και 43 ιντσών της σειράς SE3B.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέλαβε την εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V IV Heat Recovery, μονάδων εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας ERV, και μονάδων LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερoύ χρήσης, για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ξενοδοχείου τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG, προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Το συγκεκριμένο project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Είμαστε πραγματικά περήφανοι στην LG που εξοπλίσαμε το ξενοδοχείο με ένα μεγάλο πλήθος ξενοδοχειακών προϊόντων και λύσεων συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια των ανθρώπων του Olive Green να διαθέσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους. Η συνεργασία μας με την τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».

Ο κ. Λευτέρης Καραταράκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Οlive Green ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι, καθώς η LG ικανοποίησε στο έπακρο τις προσδοκίες μας ανταποκρινόμενη απολύτως στις απαιτήσεις του έργου, παρέχοντας μας μια ολοκληρωμένη, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης λύση. Η συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG είναι πολύ σημαντική για εμάς αφού θα λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Share.

Comments are closed.