Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών στον τομέα του τουρισμού

0

Η Cosmote έχει αναπτύξει προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις, ανάλογα και με τον κλάδο στο οποίο δραστηριοποιούνται. Για παράδειγμα, στον τουριστικό κλάδο, που είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ελλάδα έχει συνάψει συνεργασία -τριετούς διάρκειας- με τον ΣΕΤΕ. Έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών για τα ξενοδοχεία, προσφέροντας γρήγορο Internet (DIA for Hotels), λύσεις WiFi, πακέτα ψυχαγωγίας Cosmote TV, «πράσινες» λύσεις διαχείρισης ενέργειας, εφαρμογές παρακολούθησης ξενοδοχειακών παγίων, έξυπνα apps για smartphones ή tablets για την καλύτερη εμπειρία του επισκέπτη, cloud servers & εφαρμογές, τηλεφωνικά κέντρα κ.ά.

Η Vodafone στηρίζει τον επαγγελματία και την επιχείρηση, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες προτάσεις, που παρέχουν νέες δυνατότητες, μεγαλύτερη ευελιξία και σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Ειδικά στον κλάδο του τουρισμού, έναν από τους πιο σημαντικούς αναπτυξιακούς κλάδους στη χώρα, η Vodafone με την ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, οργάνωσης και προβολής «Άκρως Επαγγελματικά για Ξενοδόχους» μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • Εποχικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet, περισσότερο χρόνο ομιλίας κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου και σημαντικά μειωμένο πάγιο τους μήνες της χαμηλής κίνησης.
  • Την υπηρεσία «Vodafone for hotels», μια online υπηρεσία για την οργάνωση του ξενοδοχείου με πλάνο κρατήσεων, έλεγχο διαθεσιμότητας και άλλες εφαρμογές, που ο ξενοδόχος μπορεί να χρησιμοποιεί από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει (Η/Υ, tablet ή κινητό) με σύνδεση στο Internet. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν αποκλειστικά για τους συνδρομητές Vodafone.

Σε μία εποχή που οι υπηρεσίες Διαδικτύου είναι κριτήριο επιλογής, η Cyta δεν θα μπορούσε παρά να είναι υποστηρικτής του ισχυρότερου προϊόντος της χώρας, του τουρισμού. Το έργο που υλοποιεί είναι μεγάλο, σε υποδομές και υπηρεσίες. H σύνδεση περισσοτέρων από 100 ξενοδοχειακών μονάδων, κατηγορίας 4 και 5 αστέρων στην Περιφέρεια της Κρήτης, απευθείας με το δίκτυό της μέσω οπτικής ίνας, δείχνει την εμπιστοσύνη των εταιρειών του κλάδου στη Cyta. Συνολικά τα 750 χλμ. δικτύου οπτικών ινών που έχει εγκαταστήσει στο νησί, καλύπτουν με τις ποιοτικές υπηρεσίες της το 95% των τοπικών επιχειρήσεων που εδρεύουν εκεί.

Share.

Comments are closed.