LG: ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις για τo Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη

0

Τις ολοκληρωμένες και κορυφαίες επαγγελματικές λύσεις Information Display και κλιματισμού για την αγορά των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων της LG, επέλεξε το πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Makedonia Palace, για να αναβαθμίσει το επίπεδο των υπηρεσιών του και να προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής στους πελάτες του.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και την αποδοτικότερη λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων φιλοξενίας με συνολικά 292 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της σειράς LX761H διαστάσεων από 40’’ έως 55’’, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών ξενοδοχειακών δυνατοτήτων καθώς και ενός Pro:Centric Server PCS200S, ο οποίος ξεχωρίζει για τις υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές του και την ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, χάρη στην infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Smart η οποία προσφέρει διευρυμένα, προσαρμόσιμα εργαλεία ανάπτυξης περιεχομένου, όπως HTML5, Java και Flash, οι συνεργάτες μπορούν να προσαρμόσουν τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις τους, ώστε να αναπτύσσουν και να επεξεργάζονται τις δικές τους εφαρμογές και υπηρεσίες. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν στις τηλεοράσεις των δωματίων χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και τα αξιοθέατα της περιοχής τους, διαφημιστικά μηνύματα, τηλεοπτικούς οδηγούς προγράμματος, διαδραστικούς χάρτες και μετεωρολογικά δελτία. Ταυτόχρονα, μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, όπως για παράδειγμα, το Bluetooth Sound Sync και η λειτουργία DIAL, χάρη στις οποίες οι πελάτες μπορούν να συνδέσουν μέσω Bluetooth τη φορητή τους συσκευή με την ξενοδοχειακή τηλεόραση και να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική ή μέσω ασύρματης σύνδεσης (Wireless) ή να απολαύσουν το περιεχόμενο των φορητών τους συσκευών απευθείας σε αυτή.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση στους χώρους εκδηλώσεων και του εστιατορίου NAVONΑ, συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V S, συνολικής ψυκτικής ισχύος 494kw (147HP), συστήματος εξαερισμού με εναλλάκτες τύπου DX, εσωτερικών μονάδων αεραγωγών και κεντρικού χειριστηρίου με οθόνη αφής, για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών των αιθουσών πολλαπλών αναγκών και του εστιατορίου του Ισογείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG, προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με τo Makedonia Palace, ένα ξενοδοχείο-ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η LG είναι ηγέτιδα στον κλάδο των ξενοδοχειακών λύσεων. Τα προϊόντα μας καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε έργου και επιχείρησης καθώς συνοδεύονται από εξαιρετική τεχνογνωσία, υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και προηγμένα χαρακτηριστικά.»

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Share.

Comments are closed.