H LG στο 16ο συνέδριο ΣΕΤΕ ανέλυσε τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία

0

Tο τμήμα LG Business Solutions, της LG Electronics Hellas, συμμετείχε ως Συνδεδεμένο Μέλος, στο 16ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2017. Στο Συνέδριο, παραβρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων και του συνόλου των φορέων τουρισμού, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 360 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν διεθνείς βέλτιστες πρακτικές που αφορούν συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν στη χωροταξία και διερευνήθηκαν τρόποι για την αύξηση του κοινωνικού αποτυπώματος του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις: φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοση, πλήρη γκάμα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, από απλές Hotel TVs έως LG Pro:Centric Smart IP Hotel τηλεοράσεις και τις μοναδικές στην ελληνική αγορά OLED Digital Signage λύσεις.

Οι επαγγελματικές digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στην αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πρόσφεραν στους καλεσμένους αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών, των 65 ιντσών standard digital signage οθονών, καθώς και των 47 ιντσών video walls διάταξης 2×2 που ήταν στημένα στην σκηνή όπου έγιναν οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, στο πλαίσιο της ομιλίας του με θέμα ‘Ξενοδοχειακός Σχεδιασμός: Τεχνολογία και Aειφορία στις Λύσεις Information Display και Κλιματισμού’ δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ξενοδόχο, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί του Τουριστικού κλάδου παρέχοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των φορέων του, όπως σήμερα στο 16ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ».

Share.

Comments are closed.