Cosmote: 1.800 επιχειρήσεις συμμετείχαν στο GrowYourBusiness Digital Training

0

Χιλιάδες επιχειρήσεις παρακολούθησαν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια #GrowYourBusiness της Cosmote, που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Οι συμμετέχοντες καλωσόρισαν ένθερμα την πρωτοβουλία της Cosmote να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω live streaming.

Το #GrowYourBusiness – Digital Trainingπαρακολούθησαν συνολικά 1.800 επιχειρήσεις, στην πλειονότητά τους μικρές και μεσαίες. Οι επιχειρήσεις που επέδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν όσες έχουν ως δραστηριότητα το εμπόριο, την εστίαση και τον τουρισμό, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο και τον χώρο της υγείας.

Με την υψηλή συμμετοχή στα σεμινάρια έγινε σαφής η ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες που παρέχει η ψηφιακή εποχή, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη digital πραγματικότητα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η χρήση προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων στην επιχείρησή τους.

Στο πλαίσιο του #GrowYourBusiness, η Cosmote προγραμματίζει και άλλες δράσεις με στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα μέσα και τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Share.

Comments are closed.