Η LG αρωγός στις προσπάθειες ανάπτυξης τουριστικών προϊόντων στην Ελλάδα

0

H LG και το τμήμα LG Business Solutions ήταν περήφανοι χορηγοί της έκτης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Στη Γενική Συνέλευση, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.100 ξενοδόχοι και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και οι εκπρόσωποι-Τομεάρχες Τουρισμού της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Επίσης παρόντες ήταν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου, η κα. Ευρυδίκη Κουρνέτα και ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γιάννης Ρέτσος. Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα όπως η νέα εποχή που ανατέλλει στο χώρο του τουρισμού καθώς και οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι το 2017. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε ο σημαντικός θεσμικός ρόλος του ΞΕΕ στην ενίσχυση και εξασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας

Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων προϊόντων. Συγκεκριμένα, οι αντλίες θερμότητας LG Therma V, οι μονάδες Hydrokit για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού και οι ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης VRF LG Multi V μπορούν να συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας. Και τα τρία προϊόντα είναι ενεργειακά αποδοτικά, πιστοποιημένα από το Διεθνή Οργανισμό Eurovent.

Επιπλέον, στο portfolio της εταιρείας LG περιλαμβάνονται οι τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου LG Hotel TV, Pro:Centric Hotel TV και Pro:Centric Smart Hotel TV, καθώς και Infotainement λύσεις Pro:Centric και Pro:Centric Direct, που μπορούν να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που διατίθενται στους επισκέπτες. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Στην LG και στο Τμήμα LG Business Solutions θεωρούμε ότι η συμβολή των εταιρειών του κλάδου του Τουρισμού στην εθνική Οικονομία είναι κρίσιμη. Η LG θα συνεχίσει να υποστηρίζει να υποστηρίζει τις προσπάθειες των τουριστικών εταιρειών για να προσφέρουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα και θα συμμετέχει σε ημερίδες όπως η έκτη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που προάγουν την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες και η συσσωρευμένη εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά ξενοδοχειακά έργα υλοποιώντας καινοτόμες λύσεις με νέα πρωτοποριακά προϊόντα».

Share.

Comments are closed.