H Google μπαίνει δυναμικά στην αγορά πακέτων διακοπών

0

Ένα νέο προϊόν πακέτων διακοπών, τα οποία εμφανίζουν ισχυρή ζήτηση στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, επεξεργάζεται η Google σε συνεργασία με τις εταιρίες τεχνολογίας Distribute Travel στο Ην. Βασίλειο και Peakwork στη Γερμανία.

Η νέα κατηγορία κάθετης αναζήτησης είναι ήδη διαθέσιμη σε μερίδα χρηστών της Google από την αρχή της χρονιάς.

Η Google εντόπισε την ισχυρή τάση των ευρωπαικών αγορών για ταξιδιωτικά πακέτα και εξετάζει προκλήσεις που εμφανίζονται κατά τη διαδικασία επιλογής πακέτου.

Από το περασμένο Σεπτέμβριο είχε ξεκινήσει να μελετά τη συμμετοχή της στη διανομή των πακέτων που ήδη υπάρχουν και στη δημιουργία μιας νέας αγοράς δυναμικών πακέτων με δυνατότητα σύγκρισης τιμών.

Σύμφωνα με την travelweekly, το νέο προϊόν της Google προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης συνδυαστικών προσφορών από πτήσεις και ξενοδοχεία. Η κατεύθυνση αυτή δόθηκε από την εξαιρετική απήχηση που παρουσιάζουν οι αναζητήσεις από τις φορητές συσκευές και από την επιδίωξη της εταιρίας να συμπεριλάβει στο μέλλον προσφορές έτοιμων πακέτων διακοπών.

Η Distribute Travel προσφέρει τιμολόγηση και στοιχεία διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο καθώς και προσωποποιημένες και στοχευμένες υπηρεσίες και ενσωματώνεται σε μεγάλους παίκτες του Ην. Βασιλείου (Thomson, On The Beach, Teletext Holidays).

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο Tornos News.

Share.

Comments are closed.