Ημερίδα για την αρμονική συνύπαρξη δικτύων από την ΕΔΑ Αττικής και τη Vodafone Ελλάδας

0

Συνεχίζοντας τις συνέργειες με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη υποδομών στον αστικό ιστό του λεκανοπεδίου, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε θέματα δικτύων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη των δύο εταιρειών καθώς και ανάδοχοι έργων κατασκευών της Vodafone Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν έναν γόνιμο διάλογο και να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για το βέλτιστο συντονισμό τους κατά την εκτέλεση εργασιών κοντά σε δίκτυα φυσικού αερίου. Λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και τις διαφορετικές μεθόδους κατασκευής των δικτύων αρμοδιότητάς τους σε μία ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως αυτή της Αττικής, οι δύο πλευρές αναγνώρισαν την ανάγκη συχνότερης και ταχύτερης επικοινωνίας μεταξύ τους με κεντρικό άξονα την ασφαλή και απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών τους.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υπηρεσία «Τηλεφώνησε πριν σκάψεις» που εφαρμόζει η ΕΔΑ Αττικής και απευθύνεται σε κάθε φορέα που προγραμματίζει εργασίες κοντά σε δίκτυα φυσικού αερίου και διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή εκτέλεση των εργασιών πριν την έναρξή τους.

Η ΕΔΑ Αττικής μεριμνά για την αξιόπιστη διανομή του φυσικού αερίου στους καταναλωτές της Αττικής εδώ και 16 χρόνια, αναπτύσσοντας και λειτουργώντας ένα δίκτυο διανομής φυσικού αερίου μήκους 3.400 χλμ. που εκτείνεται σε 50 δήμους του λεκανοπεδίου. Πραγματοποιεί δε αντίστοιχες πρωτοβουλίες ενημέρωσης με όλους τους φορείς διαχείρισης δικτύων και υποδομών που δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο, φιλοδοξώντας να διαμορφώσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασίας που θα αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας των υποδομών φυσικού αερίου.

Share.

Comments are closed.