Νέες LCD τηλεοράσεις της Sony XH81 και XH80 4K HDR

0

Η Sony Europe ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των πρώτων τηλεοράσεων για το 2020 που θα κυκλοφορήσουν άμεσα στα καταστήματα στην Ευρώπη. Οι 4K HDR LCD τηλεοράσεις XH81 και XH80 έχουν αρχίσει να φτάνουν στο δίκτυο λιανικών πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας την κορυφαία ποιότητα εικόνας, ήχου και εμπειρία χρήστη, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της Sony.

Sony XH81 και XH80 4Κ HDR τηλεοράσεις – ένα πλήρες οπτικοακουστικό σύστημα

Τα μοντέλα XH81 και XH80 διαθέτουν τον 4K HDR επεξεργαστή εικόνας X1, ο οποίος χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για τη μείωση του θορύβου και την ενίσχυση των λεπτομερειών. Με ένα ακόμη πιο «καθαρό» 4Κ σήμα, όλα όσα βλέπετε είναι πιο κοντά στην 4Κ ανάλυση, ζωντανά και με χρώμα. Με τη διεύρυνση του φάσματος των χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS, που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή X1, αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για να κάνει τα χρώματα ακόμα πιο φυσικά και ευκρινή, έτσι ώστε να παραπέμπουν πιο κοντά από ποτέ στην πραγματικότητα. Τα μοντέλα XH81 και XH80 υποστηρίζουν τη μορφή Dolby Vision HDR για να αναπαράγουν εντυπωσιακά φωτεινά σημεία, βαθύτερα σκοτεινά σημεία και ζωντανά χρώματα. Όσον αφορά τον ήχο, το πρόσφατα ανεπτυγμένο X-Balanced Speaker (μοντέλα 55’’ και άνω) επιτρέπει τον υψηλής ποιότητας ήχο σε έναν εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό τηλεόρασης, ενώ η συμβατότητα με Dolby Atmos προσδίδει χώρο και ρεαλισμό στον ήχο.

Η σειρές τηλεοράσεων XH81 και XH80 διαθέτουν Android TV με ενσωματωμένο Google Assistant, Google Play Store και το Chromecast, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές μέσω της εκτεταμένης αυτής πλατφόρμας. Τα μενού χρήστη και οι λειτουργίες φωνητικού ελέγχου της Sony βελτιώνονται επίσης για ευκολότερη καθημερινή χρήση. Οι χρήστες Apple AirPlay 2 μπορούν να προβάλλουν ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac, ενώ η τεχνολογία Apple HomeKit παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους από το iPhone, το iPad ή το Mac.

Share.

Comments are closed.