Νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων DAIKIN

0

Αναλογιζόμενη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που επικρατούν, η DAIKIN εισάγει στην αγορά τη νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων και Υπηρεσιών, παρέχοντας λύσεις και προτάσεις στον τομέα της ψύξης.

Η νέα Υπηρεσία, είναι άμεση διαθέσιμη, προσφέρει πληθώρα προϊόντων που εκτείνονται από λίγα kW μέχρι MW, κάτι που είναι άκρως ανταγωνιστικό στην αγορά.

Φυσικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επιλέξει την υπηρεσία προσωρινής ψύξης: Για παράδειγμα:

  1. Ως λύση έκτακτης ανάγκης: Για παράδειγμα, αν ένα σύστημα ψύξης έχει βλάβη λόγω φυσικής καταστροφής ή λόγω βλάβης εξοπλισμού. Χάρη στην προσωρινή ψύξη, το σύστημα επανέρχεται στη σωστή λειτουργία.
  2. Για ψύξη σε ετοιμότητα: Για κρίσιμες εφαρμογές και διαδικασίες, ενισχύοντας κάποια κατασκευή ή χημική διεργασία, όπως όταν ελαττώνεται το πλεόνασμα εφεδρείας ενός νοσοκομείου ή μιας βιομηχανίας.
  3. Σε ειδικές περιπτώσεις: η DAIKIN υποστηρίζει και αυτή την περίπτωση δημιουργώντας άνετο κλίμα, σε σπίτια ή άλλους χώρους προσφέροντας μια άμεση και γρήγορη λύση.
  4. Σε περιπτώσεις διακύμανσης φορτίου ψύξης: Κατά τη διάρκεια της επέκτασης μιας εγκατάστασης, είναι βασική ως προϋπόθεση η δοκιμή του εξοπλισμού. Όταν όμως δεν υπάρχει επάρκεια φορτίου για να παραμείνουν οι ψύκτες σε λειτουργία, αυτή η λύση ενοικίασης είναι ιδανική: Χαρίζει επαρκές φορτίο και ενεργειακή αποδοτικότητα, βοηθώντας να ολοκληρωθεί η επέκταση της κατασκευής.

Επιπλέον, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν την απόδοση ενός συστήματος, αυτό αποτελεί άλλη μια λύση χάρη στην προσωρινή ψύξη DAIKIN.

Άλλωστε αυτό βοηθάει την αύξηση της απόδοσης της ψύξης και προσφέρει οικονομία, εφόσον μειώνεται η ανάγκη αγοράς τυχόν επιπρόσθετου εξοπλισμού ψύξης, που είναι πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

  1. Ως παροχή ψύξης κατά τις προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας: Η λύση προσωρινής ψύξης θεωρείται ιδανική μέχρι να τεθεί σε λειτουργία το αρχικό σύστημα ψύξης. Εξίσου σε περιπτώσεις ανακαίνισης, μετατροπής ή άλλης αντικατάστασης, οι πλήρεις δυνατότητες ψύξης, διατηρούνται στο μέγιστο.

Συγχρόνως, η μείωση Πάγιων Δαπανών καθώς και η βελτιστοποίηση των Λειτουργικών Εξόδων που παρέχονται χάρη στην πρωτοπόρο αυτή πρόταση, αποτελούν ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Νέας Υπηρεσίας Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων που βελτιώνει τη ζωή των κατόχων.

Το όραμα της εταιρείας επικεντρώνεται πάντα στον τελικό χρήστη, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα και υπηρεσίες για να ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι άλλα μεγάλα προτερήματα της Υπηρεσίας Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων για την ελληνική αγορά αποτελούν η άμεση διάθεση, το επαρκές απόθεμα και οι μοναδικές, ανταγωνιστικές τιμές.

Πέραν της ενοικίασης των Ψυκτικών Συγκροτημάτων, υπάρχουν κι άλλες καινοτομίες που θα αξίζει να αναφέρουμε. Προσφέρει επιπλέον μια πλειάδα δυνατοτήτων στον τελικό χρήστη όπως είναι οι υπηρεσίες μεταφοράς, ανύψωσης εξοπλισμού- όπου αυτή απαιτείται- γρήγορης εγκατάστασης καθώς και οι υπηρεσίες εκκίνησης εξοπλισμού, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την σωστή λειτουργία του συνολικού συστήματος ψύξης, σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης του εξοπλισμού. Εν ολίγοις, προσφέρει την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Η εταιρεία επενδύει σε Έρευνα και Εξέλιξη γύρω από τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες κλιματισμού του μέλλοντος. Έτσι, η μέγιστη άνεση, η αποδοτικότητα, ο έξυπνος έλεγχος των προϊόντων και υπηρεσιών και υψηλή ποιότητα, είναι κάποιες από τις βασικές τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ένα υγιές κι ευχάριστο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Υπηρεσία Ενοικίασης Ψυκτικών Συγκροτημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε τo σύνδεσμο: https://www.daikin.gr/el_gr/service/daikin-rental-services-chillers.html

Share.

Comments are closed.