Βραβείο EISA για τον βιντεοπροβολέα BenQ W1700

0

Η BENQ, κορυφαία στον κόσμο μάρκα βιντεοπροβολέων DLP, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην αγορά κατακτώντας το βραβείο EISA Best Buy Projector 2018-2019, για τον βιντεοπροβολέα BenQ W1700.

Τα βραβεία EISA αποτελούν κορυφαία διάκριση καθώς ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόνας που συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/ κόστους.

Το πάνελ της EISA δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο W1700 της BenQ φέρνει ποιότητες UHD HDR στην προβολή μεγάλης οθόνης στο σπίτι, σε τιμή που προηγουμένως απέδιδε μόνο ποιότητα Full HD. Το οπτικό σύστημα της BenQ χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα από μια ψηφιακή διάταξη μικροκατόπτρων DLP, στην οποία τα εικονοστοιχεία μιας συστοιχίας Full HD μετατοπίζονται σε τέσσερις θέσεις ανά καρέ, προσφέροντας εμπειρία UHD με κρυστάλλινες, φωτεινές και λαμπερές εικόνες. Τα χρώματα έχουν εντυπωσιακή ακρίβεια από την πρώτη στιγμή, και προσφέρεται αναπαραγωγή 3D για εκείνο το πρόσθετο επίπεδο κινηματογραφικού ρεαλισμού. Το συμπαγών διαστάσεων περίβλημα διευκολύνει την εγκατάσταση του W1700, ενώ τα προσφερόμενα μενού επί της οθόνης βρίθουν από εργαλεία και δυνατότητες προσαρμογών. Ως ένας τρόπος αναβάθμισης σε προβολή UHD, ο W1700 προσφέρει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό ποιότητας και αξίας”.

Ο projector BenQ W1700 είναι άμεσα διαθέσιμος στο δίκτυο συνεργατών της CPI.

Share.

Comments are closed.