Travel in Red μέσω του phygital activation της Generation Y

0

Tα Hellenic Duty Free Shops καλωσορίζουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με τον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό που θα στείλει έναν τυχερό για 5 ημέρες στη Νέα Υόρκη!

H Generation Y, συνδυάζοντας το πραγματικό με το digital περιβάλλον, ανέλαβε, για λογαριασμό των Hellenic Duty Free Shops και του Red by Dufry, του κορυφαίου προγράμματος πιστότητας των καταστημάτων της εταιρίας, το concept και την υλοποίηση του διαγωνισμού Travel in Red για να προσφέρει στους χρήστες μια διαδραστική εμπειρία και ένα ταξίδι σε έναν προορισμό ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια που υλοποιεί η ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού και marketing της Generation Y λειτουργεί σε δύο επίπεδα.

  • Μέσω του custom microsite travelinred.ourcontest.io που δημιούργησε η Generation Y αποκλειστικά για τους σκοπούς του activation, οι χρήστες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην εφαρμογή RED by Dufry και να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι.
  • Παράλληλα, στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» στο Επίπεδο Αναχωρήσεων, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν «εικονικά» την εμπειρία ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη. Βγάζοντας φωτογραφίες στο «περιβάλλον» της μεγαλούπολης και κάνοντας επι τόπου την εγγραφή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών Red by Dufry, μπορούν να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

Το Travel in Red υποστηρίζεται και προωθείται μέσω μιας διευρυμένης στρατηγικής που έχει αναπτυχθεί από την ομάδα της Generation Y και η οποία αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά κανάλια των Hellenic Duty Free Shops. Ο διαγωνισμός Travel in Red έκανε πρεμιέρα στις 23/5 και θα ολοκληρωθεί στις 18/6.

Share.

Comments are closed.