Την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν γιόρτασε η Daikin Hellas

0

Την έναρξη της πιο σημαντικής περιόδου της χρονιάς για τον κλάδο του κλιματισμού γιόρτασε η Daikin Hellas με μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσία περίπου 200 συνεργατών και πελατών της.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με το δικό του ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas κ. Ηλίας Κατσούλης παρουσίασε τη νέα εταιρική υπογραφή της Daikin Hellas «Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρε: «Η Daikin είναι αναμφίβολα ο Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό κλίμα με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 17 δις. δολάρια. Με ιστορία που ξεκίνησε το 1924, μετράμε σήμερα περισσότερες από 90 παραγωγικές μονάδες σε όλο τον κόσμο στις οποίες κατασκευάζεται κάθε εξάρτημα των προϊόντων μας και διεθνή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες».

«Με τουλάχιστον 3 πατενταρισμένες τεχνολογίες αιχμής και δεκάδες βραβεία, η Daikin δρομολογεί τις εξελίξεις του κλάδου, επενδύοντας αδρά σε έρευνα και ανάπτυξη. Έχοντας πάντα τον άνθρωπο στην καρδιά της και το σεβασμό ως θεμελιώδη αξία Και το βλέμμα σε ένα πιο πράσινο αύριο με βασικό πυλώνα την αειφορία»τόνισε ο κ. Κατσούλης.

Ο κ.Κατσούλης αναφέρθηκε επίσης στην ολιστική θεώρηση της Daikin, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι εταιρία κλιματισμού: «Ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα η Daikin είναι μία εταιρία που αποστολή της είναι να σας διασφαλίζει συνθήκες άνεσης παντός καιρού, στο κρύο και στη ζέστη, χωρίς κανέναν περιορισμό στις εποχές, στις ανάγκες ή στα τετραγωνικά. Γι’ αυτό δηλώνουμε πανέτοιμοι να καλωσορίσουμε όλες τις εποχές του χρόνου, καθότι διαθέτουμε τις απαραίτητες συσκευές για κλιματισμό, ψύξη και θέρμανση».

Η Διευθύντρια Πωλήσεων της Daikin Hellas κ. Χριστίνα Αντωνίου αναφέρθηκε στους φιλόδοξους στόχους πωλήσεων της εταιρίας για τη φετινή χρονιά, επισημαίνοντας ότι ο πήχης των προσδοκιών είναι ψηλά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η περσινή χρονιά έκλεισε πολύ θετικά με αύξηση του κύκλου εργασιών μας χάρη στην ευελιξία, το πνεύμα καινοτομίας και φυσικά την σκληρή δουλειά όλων μας Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι από κάθε άποψη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και φέτος, έχοντας θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους για τις πωλήσεις μας τους οποίους είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε».

Η βραδιά έκλεισε με καλοκαιρινή συναυλία της Τάμτα, που διασκέδασε τους καλεσμένους, ενώ η Daikin Hellas ανακοίνωσε ότι ο θεσμός καλωσορίσματος των εποχών θα συνεχιστεί με τη διοργάνωση αντίστοιχης εκδήλωσης καλωσορίσματος της χειμερινής περιόδου τον Οκτώβριο.

Share.

Comments are closed.