Σε online πρακτορεία το 45% των κρατήσεων στην Ευρώπη

0

Οι μηχανές metasearch στο χώρο της φιλοξενίας διασφαλίζουν προβολή και απευθείας κρατήσεις σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και καταλύματα, όμως παραμένουν σοβαρά προβλήματα όπως η εξάρτητη από τρίτους και η εφαρμογή της τεχνολογίας.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα από την έρευνα που διενήργησαν η trivago και η Phocuswright σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την έρευνα, η πρόοδος στον κλάδο, όπως η ανάπτυξη του metasearch και η στροφή προς δραστηριότητες ψηφιακού μάρκετινγκ έχουν βοηθήσει τα ανεξάρτητα καταλύματα να καλύψουν χαμένο έδαφος όσον αφορά τις διαδικτυακές κρατήσεις.

Σχεδόν τα δύο τρίτα των ανεξάρτητων καταλυμάτων λαμβάνουν απευθείας κρατήσεις από metasearch, και σχεδόν το 90% δαιτηρούν ή αυξάνουν τη χρήση του metasearch για σκοπούς προβολής και αύξηση των κρατήσεων στο μέλλον.

Ωστόσο, στο διαδικτυακό περιβάλλον, τα online τουριστικά γραφεία συνεχίζουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο σε πολλές αγορές, με το μερίδιο εσόδων για το 2018 να αναμένεται να εκτιναχθεί στο 39% στις ΗΠΑ και στο 45% στην Ευρώπη.

Η αντίληψη των ξενοδόχων για την περιπλοκότητα του σύγχρονου διαδικτυακού περιβάλλοντος, καθώς και η χρήση της τεχνολογίας, παραμένουν περιορισμένα, σύμφωνα με την έρευνα.

Πηγή : Tornos News

Share.

Comments are closed.