Πρωτοποριακές λύσεις από τις LG και MCOMS στο νέο Nana Princess Resort

0

Το καινούργιο Nana Princess Suites, Villas & Spa στην Χερσόνησο της Κρήτης επέλεξε το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG και τον συνεργάτη της, την εταιρεία MCOMS, για την προμήθεια και εγκατάσταση LG Pro:Centric Smart UHD ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και της HOTstream Interactive TV ξενοδοχειακής λύσης της MCOMS.

Το 5 αστέρων ξενοδοχείο, που προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας, συνδυάζει σύγχρονη τεχνολογία και μοντέρνες παροχές, όπως οι προηγμένες Infotainment υπηρεσίες δωματίου, με στόχο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες. Στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του Nana Princess Suites, Villas & Spa εγκαταστάθηκαν 140 τηλεοράσεις 65, 55 και 49 ιντσών Pro:Centric Smart UHD της σειράς UV761H και 120 τηλεοράσεις 24 ιντσών Pro:Centric Smart UHD της σειράς LV761H, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART. Επιπλέον, στο lobby τοποθετήθηκαν Ultra HD επαγγελματικές τηλεοράσεις 75 ιντσών της σειράς UV341C καθώς και High Performance LED επαγγελματικές οθόνες 55 ιντσών της σειράς SM5D.

Σημαντικά κριτήρια στην επιλογή των παραπάνω επαγγελματικών λύσεων από το Nana Princess Suites, Villas & Spa αποτέλεσαν ο κομψός σχεδιασμός των τηλεοράσεων και οι προηγμένες τεχνολογίες των LG Pro:Centric Smart UHD τηλεοράσεων, όπως η ανάλυση 4K. Βασικό ρόλο όμως έπαιξε και η τεχνογνωσία της LG στον τουριστικό κλάδο και η ποιότητα των επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει.

Η MCOMS ανέλαβε να εγκαταστήσει μια ειδικά σχεδιασμένη τηλεοπτική λύση για το ξενοδοχείο, λαμβάνοντας υπόψη το ξεχωριστό προφίλ και την αισθητική του. Ανάμεσα στις διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης μέσω της πλατφόρμας HOTstream Interactive TV, είναι η πρόσβαση στο σύνολο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών (room service, κρατήσεις στο spa, menus εστιατορίων, προσφορές και εκδηλώσεις), η ενημέρωση για το λογαριασμό του, η πρόσβαση σε μία εκτεταμένη λίστα blockbuster ταινιών μέσω του HOTstream VOD, αλλά και η δυνατότητα να απολαμβάνει το περιεχόμενο της συσκευής του (ταινίες, μουσική φωτογραφίες, κ.α.) στην τηλεόραση του δωματίου του.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στην παροχή εξειδικευμένων επαγγελματικών λύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το Nana Princess Suites, Villas & Spa στην Κρήτη. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία μας, γεγονός που αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στον τουριστικό κλάδο και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις LG ξενοδοχειακές λύσεις, αποτελούν αξιόπιστη επιλογή για μία ξενοδοχειακή επιχείρηση».

Ο κ. Κώστας Σακελλαρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της MCOMS, σημείωσε: «Eίναι τιμή μας που το Nana Princess Suites, Villas & Spa επέλεξε την λύση HOTstream. Έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και πολύχρονη πείρα σε ξενοδοχειακές μονάδες του βεληνεκούς του Nana Princess σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορέσαμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του ξενοδοχείου και να σχεδιάσουμε μια λύση που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη».

Ο κ. Μιχαλακής Μανώλης, It Manager του Karatzis Group δήλωσε σχετικά: «Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την προμήθεια και εγκατάσταση Pro:Centric Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων στο Nana Princess Suites, Villas & Spa από την LG Electronics και την εταιρεία MCOMS αποδεικνύεται η ιδανική επιλογή. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στους πελάτες μας στις ολοκαίνουργιες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας στην Χερσόνησο της Κρήτης».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των επαγγελματικών προϊόντων και των υπηρεσιών που η LG παρέχει σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Η MCOMS αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων λύσεων για τον ξενοδοχειακό τομέα, τα κρουαζιερόπλοια, τον τομέα της υγείας, των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων και πολλών άλλων αγορών.

Share.

Comments are closed.