OTEAcademy: συνάντηση επαγγελματιών που πιστεύουν στην εμπειρία πελάτη

0

Η OTEAcademy, μέλος του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), διοργάνωσε την πρώτη συνάντηση των μελών του CXPA Athens Network, της πρώτης κοινότητας στην Ελλάδα για επαγγελματίες που ασχολούνται με την Εμπειρία Πελάτη.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του CXPA Athens Network, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy μία συνάντηση ανταλλαγής γνώσης των μελών, με τη συμμετοχή 17 σημαντικών εταιρειών από διάφορους κλάδους, που πιστεύουν στην αξία του Customer Experience και επενδύουν σε αυτό. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το «Voice of Customer», με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν βέλτιστες πρακτικές, να ανταλλάσσουν ιδέες και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Επιπλέον, έθεσαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του CXPA Athens Network και μοιράστηκαν τις προσδοκίες και τις προτάσεις τους για τη δραστηριότητά του.

Το CXPA είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση της Εμπειρίας Πελάτη, με μέλη επαγγελματίες ανά τον κόσμο από διάφορους κλάδους. Η OTEAcademy είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις του οργανισμού. Μέλη του CXPA Athens Network μπορούν να γίνουν επαγγελματίες και εταιρείες που έχουν το Customer Experience ως βασικό συστατικό της κουλτούρας και δραστηριότητάς τους.

Share.

Comments are closed.