Οι τηλεοράσεις LG AI THINQ 2019 υποστηρίζουν την Amazon Alexa

0

Η LG Electronics θα ξεκινήσει τη διαθεσιμότητα υποστήριξης του Amazon Alexa σε 14 χώρες στα μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρείας για το 2019 με τεχνητή νοημοσύνη. Η ενημέρωση θα υλοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Alexa στις τηλεοράσεις του 2019 με ThinQ AI, συμπεριλαμβανομένων των LG OLED, NanoCell και UHD τηλεοράσεων. Οι καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση αυτό το μήνα, με τους καταναλωτές στην Ευρώπη και την Ασία να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά την εισαγωγή του Google Assistant στις τηλεοράσεις LG του 2018 με ThinQ AI, η LG προσφέρει περισσότερες επιλογές με την προσθήκη των δυνατοτήτων του Amazon Alexa στις τηλεοράσεις του 2019 με ThinQ AI. Με την εφαρμογή Alexa, οι κάτοχοι συμβατών τηλεοράσεων LG μπορούν να κάνουν ερωτήσεις, να ελέγξουν τα έξυπνα οικιακά προϊόντα, να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 90.000 Alexa Skills και πολλά άλλα, όλα χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστή εξωτερική συσκευή. Επίσης, οι τηλεοράσεις της LG για το 2019 μπορούν να κατανοήσουν εκατοντάδες φωνητικές εντολές και να χειριστούν αιτήματα μεγαλύτερης πολυπλοκότητας από ποτέ, χάρη στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής LG ThinQ AI.

Χρησιμοποιώντας το Alexa Routines, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μια σειρά ενεργειών, όπως η παροχή πληροφοριών για την κυκλοφορία, το δελτίο καιρού και την καταγραφή της ημερήσιας ατζέντας απλά λέγοντας «Alexa, ξεκίνησε το πρωινό μου». Μπορούν επίσης να ακούσουν μουσική ή audio βιβλία και να αξιοποιήσουν τις πολυάριθμες δεξιότητες που ήδη υπάρχουν στην πλατφόρμα Alexa. Επίσης, επειδή η Alexa ενσωματώνεται στις τηλεοράσεις, οι νέες ενημερώσεις και τα χαρακτηριστικά για τη φωνητική υπηρεσία θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες στους χρήστες της LG AI TV.

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις LG OLED και NanoCell για το 2019 θα λαμβάνουν υποστήριξη AirPlay 2 και HomeKit μέσω ενημέρωσης μέσα στο χρόνο. Με την υποστήριξη του AirPlay 2, οι κάτοχοι των φετινών τηλεοράσεων ThinQ AI θα μπορούν να παρακολουθούν βίντεο στην εφαρμογή Apple TV και σε άλλες εφαρμογές βίντεο, καθώς και να απολαμβάνουν φωτογραφίες και μουσική σε συμβατές τηλεοράσεις LG που είναι συνδεδεμένες με συσκευή Apple. Με την Apple HomeKit, οι καταναλωτές θα μπορούν να ελέγχουν τις πιο πρόσφατες τηλεοράσεις της LG με ThinQ AI αλληλοεπιδρώντας με το Siri ή την εφαρμογή Home.

«Η προσθήκη της υποστήριξης του Alexa είναι ένα άλλο παράδειγμα της δέσμευσης της LG να κάνει πιο απλή τη ζωή των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Brian Kwon, Πρόεδρος του Mobile Communications & Home Entertainment της LG. Ανέφερε ακόμη ότι: «Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την εμπειρία χρήσης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων υπηρεσιών και ΑΙ δυνατοτήτων».

Share.

Comments are closed.