Οι νέες Ultra HD 4Κ τηλεοράσεις της LG επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία θέασης

0

Η νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD 4K της LG Electronics έρχεται στην ελληνική αγορά και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή ανάλυση για μεγαλύτερη λεπτομέρεια της εικόνας και τέσσερις φορές περισσότερη ευκρίνεια από μια τηλεόραση Full HD. Οι νέες τηλεοράσεις είναι διαθέσιμες σε 65 (65UK6400PLF), 55 (55UK6400PLF), 49 (49UK6400PLF) και 43 ίντσες (43UK6400PLF) αντίστοιχα, και δημιουργούν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα δράσης στο σαλόνι του θεατή χάρη στην απρόσκοπτη κίνηση, τα ζωντανά χρώματα και τον πλούσιο ήχο.

Το πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης LG Ultra HD αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Έτσι, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να απολαύσουν την εκπληκτική εικόνα, όπου κι αν κάθονται. Επιπλέον, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης χρωμάτων True Color Accuracy για την αποτελεσματική διόρθωση των χρωματικών αλλοιώσεων, αποδίδεται πιο ευκρινής και φυσική εικόνα, ενώ με το 4K Upscaler, μιας μοναδικής τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας, η LG παρέχει ανώτερη ποιότητα εικόνας UHD από μια πηγή HD, μέσω ενός αλγόριθμου μετατροπής 4K που ενισχύει την ανάλυση για να εκφράσει λεπτομερή και σαφή ποιότητα εικόνας 4Κ.

Τα νέα Ultra HD 4K μοντέλα διαθέτουν το 4K Active HDR για ακόμα πιο ρεαλιστικές σκηνές. Το HDR (High Dynamic Range) είναι το νέο πρότυπο ποιότητας εικόνας. Αποδίδει εξαιρετική λεπτομέρεια και αληθοφανή χρώματα με ευρύτερο φάσμα αντίθεσης. Η τηλεόραση UHD της LG υποστηρίζει πολλαπλά πρότυπα HDR συμπεριλαμβανομένων των HDR10 Pro και HLG Pro.

Η ποιότητα ήχου των Ultra HD τηλεοράσεων της LG είναι αντίστοιχα απολαυστική με την ποιότητα εικόνας, καθώς με την τεχνολογία ήχου ultra surround παρέχεται μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου surround, ανεξάρτητα από τη διάταξη χώρου ή τη διαμόρφωση ηχείων μέσω ενός αλγόριθμου που ενισχύει εικονικά τα στοιχεία ύψους, μπάσου και φωνής. Αντίστοιχα, το κομψό μεταλλικό πλαίσιο καθιστά το σχέδιο τους ακόμα πιο εκθαμβωτικό και μοντέρνο, όπου σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, η τηλεόραση UHD της LG παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης.

H webOS 3.5 Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη και έχει πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενώ μπορεί να απολαύσει το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Τέλος, για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση στην πλατφόρμα, η νέα σειρά τηλεοράσεων είναι Magic Remote Ready. Με την αγορά του τηλεχειριστηρίου LG Magic Remote και χάρη στη λειτουργία Magic Link ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα στην τηλεόρασή του με κινήσεις ή φωνητικές εντολές και να αποκτήσει τον έλεγχο της ψυχαγωγίας του σε λιγότερο χρόνο.

Share.

Comments are closed.