Νέο σποτ με τον Τάσο Αρνιακό για την καμπάνια της Daikin από τη GOD

0

Από τη GOD Re-inventing Communications η νέα καμπάνια για τις αντλίες θερμότητας Daikin Altherma της Daikin Hellas με πρωταγωνιστή τον Τάσο Αρνιακό. Το νέο σποτ αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης θερινής καμπάνιας για τον κλιματισμό, επισφραγίζοντας την πρωτοπορία της Daikin ως Παγκόσμιου Ηγέτη στο Ιδανικό Κλίμα.

Ενόψει του χειμώνα που είναι προ των πυλών, ο αγαπημένος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός υπενθυμίζει πως «Ότι καιρό κι αν κάνει έξω, IN DAIKIN”, αναδεικνύοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο την ασύγκριτη εξοικονόμηση και την ηγετική θέση στην αγορά εδώ και 10 χρόνια των αντλιών θερμότητας Daikin Altherma.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Δήμητρα Νατσίκου, Marketing Coordinator της Daikin Hellas: «Η Daikin και η GOD υποδέχονται τη χειμερινή σεζόν με μία νέα καμπάνια, που συνεχίζει την επιτυχημένη στρατηγική που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Φιλοδοξία μας είναι η Daikin να παραμείνει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του κλάδου στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού. Από την έναρξη της συνεργασίας μας με τη GOD καταλάβαμε ότι βρήκαμε το συνεργάτη παντός καιρού που αναζητούσαμε για να επιτύχουμε αυτό το στόχο».

Κύρια οχήματα της νέας καμπάνιας θα είναι το τηλεοπτικό σποτ και το αντίστοιχο ραδιοφωνικό.

Share.

Comments are closed.