Νέα UPS Lexpower Tigra Supreme από τη Lexis Πληροφορική

0

Η Lexis Πληροφορική Α.Ε. εμπλουτίζει τη σειρά των UPS Lexpower (www.lexpower.gr) με τα νέα Tigra Supreme 6 & 10kVA Tower & Rack/Tower!

Τα Lexpower UPS είναι τεχνολογίας ON-LINE διπλής μετατροπής κατάλληλα για την προστασία των ευαίσθητων φορτίων από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου με ενσωματωμένο LCD Display για μετρήσεις και έλεγχο του UPS με μηδενικό χρόνο μεταγωγής και συντελεστή ισχύος εξόδου p.f.= 1.0. Είναι ημιτονικής εξόδου με ευρύ φάσμα ανοχής τάσεως εισόδου από 110 έως 300V και συχνότητας από 40-70Hz με δυνατότητα λειτουργίας και ως μετατροπείς συχνότητας. Παρέχουν τη δυνατότητα παραλληλισμού μέχρι 3 μονάδες για υψηλή διαθεσιμότητα με χαμηλό THDi (<3%) για εύρυθμη λειτουργία με γεννήτριες. Η υψηλή τους απόδοση (95%) σε κανονική on-line λειτουργία και η κατ’ επιλογή σε ECO Mode με απόδοση 98%, διασφαλίζουν πολύ χαμηλό κόστος χρήσης (TCO).

Τα Tigra Supreme 6 & 10kVA Tower & Rack/Tower περιλαμβάνουν 20 εσωτερικές μπαταρίες υψηλής ποιότητας για περισσότερη αυτονομία και έξυπνο σύστημα φόρτισης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με την προσθήκη επιπλέον battery cabinets (EBM) δίνεται η δυνατότητα επέκτασης αυτονομίας. Περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Static και Manual Bypass switch (έξτρα εξοπλισμός για τα μοντέλα RT). Στο standard εξοπλισμό υπάρχουν θύρες USB/RS232 και υποδοχή για κάρτα διαχείρισης SNMP, καθώς και ξηρές επαφές (relay contacts) και ΕPO διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Όλα τα μοντέλα διατίθενται με δωρεάν automatic shutdown software για όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows, Linux κτλ).

Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα IEC 62040-1, IEC 62040-2, IEC 62040-3 (Voltage & Frequency Independent).

Share.

Comments are closed.