Νέα καινοτόμα προϊόντα στις λύσεις θέρμανσης της Daikin

0

Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν προστίθενται στη σειρά Daikin Altherma, που από το λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά το 2007 μέχρι σήμερα μετράει περισσότερα από 10.000 συστήματα στη χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και την άνεση.

Ειδικότερα, η σειρά ενισχύθηκε με μια νέα μονάδα μεσαίων θερμοκρασιών, την πρώτη στην αγορά με χρήση του νέου ψυκτικού μέσου R32 επίσης για ψύξη και θέρμανση με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως και 65°C. Σε εφαρμογές με θερμαντικά σώματα θέρμανσης τη λύση συνεχίζει να δίνει η μονάδα υψηλών θερμοκρασιών κατάλληλη τόσο για νέες εφαρμογές όσο και για περιπτώσεις αντικατάστασης συμβατικού λέβητα πετρελαίου και με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 80°C.

Παράλληλα, η Daikin λανσάρει και ένα νέο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, το λέβητα πετρελαίου συμπύκνωσης, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση σε εφαρμογές με χρήση πετρελαίου θέρμανσης. Τη γκάμα συμπληρώνουν μονάδες με δυνατότητα συνεργασίας με ηλιακά συστήματα τόσο για την παραγωγή ζεστού νερού όσο και την υποβοήθηση θέρμανσης του χώρου μας.

Με την παρουσίαση πριν από 5 χρόνια του λέβητα φυσικού αερίου και της υβριδικής μονάδας αντλίας θερμότητας διευρύνθηκε το πεδίο εφαρμογών θέρμανσης: η πρωτοποριακή υβριδική μονάδα, ένα σύστημα με συνεργασία αντλίας θερμότητας και λέβητα αερίου, διασφαλίζει μεταξύ άλλων την οικονομικότερη λειτουργία επιλέγοντας αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας και τις εκάστοτε τιμές ενέργειας μεταξύ των δύο διαθέσιμων πηγών ή συνδυάζοντάς τες.

Οι τελευταίες προσθήκες στη διευρυμένη γκάμα στις λύσεις θέρμανσης της Daikin αποδεικνύουν ότι αποτελεί την πληρέστερη λύση για κάθε τύπο εφαρμογής και παράλληλα επισφραγίζουν την παρακαταθήκη 90 ετών της Daikin στην ανάπτυξη συστημάτων ψύξης και θέρμανσης με σταθερή εστίαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την ικανοποίηση του πελάτη.

Τις ολοκληρωμένες λύσεις Daikin συμπληρώνουν τα ηλιακά συστήματα της εταιρείας, οι αυτοματισμοί και τα δοχεία αποθήκευσης. Τα προϊόντα θέρμανσης της Daikin προσφέρουν σύγχρονες, αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές θέρμανσης χώρου και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, σε μια εποχή που οι καταναλωτές αναζητούν εξοικονόμηση χρημάτων και σεβασμό προς το περιβάλλον με την αξιοπιστία του Παγκόσμιου Ηγέτη στο Ιδανικό Κλίμα.

Share.

Comments are closed.