Νέα AI Loyalty & customer engagement πλατφόρμα Warply Engage IV

0

Η Warply, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στα Προγράμματα Επιβράβευσης Πελατών και μέλος του Mastercard Start Path, λανσάρει σε 14 χώρες τη νέα πλατφόρμα Warply Engage IV. Πρόκειται για ένα δυναμικό all-in-one προϊόν καινοτομίας, που προσφέρει υπηρεσίες AI Loyalty, Customer Engagement και Εμπορικής Ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο για τις δυο αποκλειστικές λειτουργίες που είναι το Merchant Portal και το Payments Keyboard.

Η πλατφόρμα Warply Engage IV χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματοποιώντας σε πραγματικό χρόνο τη στόχευση και τις ενέργειες, για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Πιο συγκεκριμένα, ο αλγόριθμος της πλατφόρμας μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα πότε μία καμπάνια εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε και πότε απαιτείται τροποποίηση των παραμέτρων, για να γίνει πιο αποτελεσματική. Παράλληλα, η τεχνητή νοημοσύνη στην οποία έχει βασιστεί, μπορεί να εντοπίσει σε συγκεκριμένα κοινά – στόχος τα κανάλια επικοινωνίας και πωλήσεων που λειτουργούν καλύτερα ή και αν ενδείκνυται άλλη μορφή προώθησης.

Η νέα πλατφόρμα Warply Engage IV διαθέτει μια ευρεία επιλογή χαρακτηριστικών loyalty, που μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τους χρήστες σε brand ambassadors. H πλατφόρμα αναγνωρίζει αυτόματα τη μοναδικότητα των εισπράξεων, τα social sharing, τα product reviews και λοιπές ενέργειες engagement και ανταμείβει τους χρήστες απευθείας. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Member-get-Member επιβραβεύει με κουπόνια, πόντους και χρήματα όσους καλούν φίλους στην εφαρμογή.

Η καινούργια έκδοση της Warply Engage πλατφόρμας διαθέτει και καινοτόμες υπηρεσίες στους κλάδους Banking & Retail, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε τράπεζες αλλά και εταιρείες λιανικού εμπορείου, να παρέχουν μέσω του Merchant Portal και του Payments Keyboard τη δυνατότητα στους συνεργαζόμενους εμπόρους να υλοποιήσουν τις δικές τους καμπάνιες και προσφορές, στο κεντρικό πελατολόγιο. Ο κάθε συνεργάτης των κλάδων Retail & Banking, θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει δωρεάν μια marketing καμπάνια, ώστε να ενδυναμώσει τους εμπορικούς του σκοπούς. Οι δυνατότητες της πλατφόρμας για geolocation, geotargeting και live communication μπορούν να καταστούν ιδιαίτερα ωφέλιμες για τους χρήστες του Merchant Portal, εφόσον θα είναι πιο εύκολη η εξατομικευμένη επικοινωνία και η γεωγραφική στόχευση.

Επιπλέον, η Warply Engage προσφέρει συνδυαστικά πολλές υπηρεσίες, όπως τα loyalty rules με πολλαπλές δυνατότητες ποντοδοσίας, discount και smart-offers rules, campaigning με push notifications, email, sms, viber, geolocation, couponing, ψηφιακές δωροεπιταγές, analytics, marketing automations. Και όλα αυτά, μέσα από ένα εύχρηστο και όμορφο UI.

Η νέα πλατφόρμα είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης επένδυσης και πολλών μηνών δουλειάς και έρευνας, ενώ ήδη χρησιμοποιείται από πολύ μεγάλους πελάτες και τράπεζες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η Warply πρόσφατα έγινε μέλος και στο Mastercard start path, ενώ παράλληλα άνοιξε νέα γραφεία στη Βραζιλία, με στόχο για το 2020 την επέκταση στις χώρες της Αμερικής.

Share.

Comments are closed.