Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά premium τηλεοράσεων για το 2018

0

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2018 που περιλαμβάνει νέα και καινοτόμα OLED και SUPER UHD μοντέλα, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να είναι ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά premium τηλεοράσεων. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ, η LG παρουσίασε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων που διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης ThinQ και τον προηγμένο επεξεργαστή α (Alpha), που θα οδηγήσει στην εδραίωση της θέσης της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά premium τηλεοράσεων. Το 2018, η αγορά των OLED τηλεοράσεων αναμένεται να καταγράψει πωλήσεις ύψους 2,5 εκατομμυρίων συσκευών από 1,6 εκατομμύρια το 2017.

Η LG ενισχύει την φήμη που έχει ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία μεγάλων OLED τηλεοράσεων παρουσιάζοντας δέκα νέα μοντέλα OLED TV με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης για το 2018, συμπεριλαμβανομένων των W8, G8, E8, C8 και B8. Κάθε μοντέλο διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό, όπως Picture-on-Wall (μοντέλο 77/65W8), One Glass Screen (μοντέλο 65G8), Picture-on-Glass (μοντέλο 65/55E8) και σχεδιασμό Cinema Screen (μοντέλα 77/65/55C8 και 65/55B8). Το μέγεθος των οθονών OLED κυμαίνεται από 55 έως 77 ίντσες, ενώ τα δώδεκα μοντέλα SUPER UHD τηλεοράσεων με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (μοντέλα SK95, SK85, SK81 και SK80) διατίθενται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 49 έως 75 ίντσες.

Με τις πρωτοπόρες W8, G8, E8 και C8 OLED TV σειρές που διαθέτουν τον α (Alpha) 9 έξυπνο επεξεργαστή της LG, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση εικόνας, πιο ακριβή χρώματα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, καθώς και το απόλυτο μαύρο χρώμα, το σήμα κατατεθέν των τηλεοράσεων LG OLED. Επιπλέον, με τον ήχο Dolby Atmos και τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας, φέτος οι τηλεοράσεις της LG θα προσφέρουν στους καταναλωτές μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

Η σειρά τηλεοράσεων SUPER UHD της LG με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης για το 2018, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο επεξεργαστή α (Alpha) 7 της LG, όπως και η σειρά B8. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Nano Cell και τον οπίσθιο φωτισμό FALD (Full-Array Local Dimming), οι τηλεοράσεις SUPER UHD της LG με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρουν την πιο προηγμένη ποιότητα εικόνας LCD με βαθύτερο μαύρο χρώμα, πιο βελτιωμένη απόδοση, καλύτερες λεπτομέρειες σκιάς και ακριβή χρώματα από τις πιο ευρείες γωνίες προβολής. Για να συμπληρώσουν την αναβαθμισμένη εμπειρία προβολής, οι νέες τηλεοράσεις SUPER UHD υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία Dolby Atmos για μια ακόμη πιο εκπληκτική οπτικοακουστική εμπειρία.

Με τις τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης ενσωματωμένες στις τηλεοράσεις, οι θεατές των LG συσκευών μπορούν να μιλήσουν απευθείας στο τηλεχειριστήριο για να απολαύσουν όλα τα χρήσιμα και εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας φωνητικού υποστηρικτή. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (NLP) ώστε να παρέχει έξυπνο έλεγχο με ενεργοποίηση φωνητικών εντολών και συνδεσιμότητα με βάση την αποκλειστική deep learning πλατφόρμα Deep ThinQ της LG. Οι τηλεοράσεις ThinQ με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης της LG υποστηρίζουν υπηρεσίες βασισμένες στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος (EPG) για την παροχή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο και εύρεση καναλιών που προσφέρουν το επιθυμητό περιεχόμενο. Οι θεατές μπορούν να πουν «Αναζήτηση του soundtrack αυτής της ταινίας» ή «Κλείσε την τηλεόραση όταν το πρόγραμμα τελειώσει» χωρίς να επαναλάβει τον τίτλο του προγράμματος ή να πει συγκεκριμένη ώρα.

Το LG ThinQ μια βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία στην νέα σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων της εταιρείας. Λειτουργώντας ως έξυπνοι οικιακοί κόμβοι (hubs), οι τηλεοράσεις LG ThinQ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλα έξυπνα οικιακά προϊόντα όπως ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, κλιματιστικά/ ιονιστές, «έξυπνα» φώτα, «έξυπνα» ηχεία και πολλές άλλες συσκευές που συνδέονται στην τηλεόραση μέσω Wi-Fi ή Bluetooth*.

Επιπλέον, με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή α (Alpha) 9 της LG που τροφοδοτεί τις κορυφαίες OLED τηλεοράσεις, οι θεατές θα βιώσουν περαιτέρω βελτιώσεις. Οι τηλεοράσεις LG Nano Cell SUPER UHD χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό πλήρους φάσματος (Full-Array Local Dimming – FALD) για την παροχή βαθύτερου μαύρου και βελτιωμένων χρωμάτων, καθώς και λεπτομέρειες στη σκίαση για ακόμα πιο ζωντανές εικόνες.

Το NLP θα είναι διαθέσιμο σε 14 χώρες: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Κορέα, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Τουρκία. Για άλλες περιοχές, οι χρήστες θα επωφεληθούν από το ενσωματωμένο NLP, επιλέγοντας μία από τις δέκα βασικές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, πολωνικά, κορεάτικα, ρωσικά και τουρκικά).

Ποιότητα εικόνας που αγγίζει την τελειότητα

Ο νέος α (Alpha) 9 έξυπνος επεξεργαστής της LG προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετικά πλούσια χρώματα, ευκρίνεια και βάθος. Ένα βασικό καινοτόμο στοιχείο του α (Alpha) 9 είναι η διαδικασία μείωσης των θορύβων σε τέσσερα στάδια, η οποία διαθέτει τα διπλάσια σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνικές. Αυτός ο αλγόριθμος επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στη μείωση του θορύβου, βελτιώνοντας τη σαφήνεια των εικόνων προσφέροντας αποτελεσματικότερη απόδοση των ομαλών διαβαθμίσεων.

Ο επεξεργαστής βελτιώνει επίσης την απόδοση των χρωμάτων, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης, ώστε να φαίνονται πιο κοντά στο αρχικό περιεχόμενο. Ο επεξεργαστής α (Alpha) 9 έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει υψηλό ρυθμό καρέ (high frame rate – HFR) για την παραγωγή ομαλότερων και καθαρότερων εικόνων κίνησης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ως αποτέλεσμα του νέου επεξεργαστή εικόνας, οι τηλεοράσεις LG OLED του 2018 μπορούν να εμφανίσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο με τη μέγιστη ποιότητα για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

Απόλυτη HDR εμπειρία κινηματογράφου

Οι τηλεοράσεις OLED και SUPER UHD της LG για το 2018 διαθέτουν Cinema HDR, το οποίο υπόσχεται μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι, ενώ όλα τα μοντέλα διαθέτουν υποστήριξη για Advanced HDR από την Technicolor, διατηρώντας την ‘κληρονομιά’ για υποστήριξη των περισσότερων HDR formats, από το Dolby Vision μέχρι το HDR10 και HLG (Hybrid Log-Gamma). Οι τηλεοράσεις OLED και SUPER UHD της LG επεξεργάζονται δυναμικά τις HDR εικόνες ανά καρέ χρησιμοποιώντας τον ιδιόκτητο αλγόριθμο της LG, Enhanced Dynamic Tone mapping.

«Οι κορυφαίες μας σειρές τηλεοράσεων OLED και SUPER UHD για το 2018 δείχνει το μέγεθος της εξέλιξής μας στην τεχνολογία τηλεοράσεων», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Η LG συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο της παγκόσμιας βιομηχανίας τηλεοράσεων, προσφέροντας στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής με τεχνολογίες όπως το ThinQ AI και προηγμένους επεξεργαστές της βιομηχανίας».

Share.

Comments are closed.