LG: ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις στo Pelagos Suites Hotel & Spa της Κω

0

Η LG Electronics και το τμήμα Business Solutions συνεργάστηκε με το πολυτελές ξενοδοχείο Pelagos Suites Hotel & Spa στην Κω για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro:Centric Infotainment λύση και σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες. Το φιλικό προς τις οικογένειες σύμπλεγμα δωματίων, σουιτών και διαμερισμάτων αναβάθμισε τις κομψές εγκαταστάσεις του ώστε να παρέχει απόλυτη ηρεμία και εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η αποδεδειγμένα εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας στον ξενοδοχειακό κλάδο, και οι after-sales υπηρεσίες του τμήματος Business Solutions οδήγησαν το Pelagos Suites Hotel & Spa στην επιλογή της LG ως ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας. Ενώ, βασικό κριτήριο αποτέλεσε η συνολική συνεργασία και ο συνδυασμός λύσεων για τις ανάγκες σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού.

Συγκεκριμένα, το Pelagos Suites Hotel & Spa επέλεξε μοντέλα της ξενοδοχειακής σειράς Pro:Centric Smart τεχνολογίας OLED και LED για τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Στα δωμάτια του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκαν 150 LG Smart Pro:Centric ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι οποίες υποστηρίζουν την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric SMART. Η ξενοδοχειακή Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου της LG προσφέρει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να μπορούν να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους υπηρεσίες. Για την απλή και γρήγορη διαχείριση του περιεχόμενου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων επιλέχθηκε ένας LG Pro:Centric Server PCS200S, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού με 178 εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες VRF LG Multi V, καθώς και 8 μονάδων LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δημιουργία ιδανικού κλίματος για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στον χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων που τοποθετούνται στα δωμάτια.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Pelagos Suites Hotel & Spa το οποίο επέλεξε μία ολοκληρωμένη LG ξενοδοχειακή λύση και εξοπλίστηκε με ένα μεγάλο πλήθος ξενοδοχειακών προϊόντων της LG. Το συγκεκριμένο project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Η συνεργασία μας με την τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».

Ο κ. Γιώργος Κούτσος, ιδιοκτήτης του Pelagos Suites Hotel & Spa ανέφερε από την πλευρά του: «Η συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG είναι πολύ σημαντική για εμάς αφού θα λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς η LG ικανοποίησε τις προσδοκίες μας ανταποκρινόμενη απολύτως στις απαιτήσεις του έργου και η επιλογή μας αποδείχθηκε βέλτιστη».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Share.

Comments are closed.