LG: ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display στο Atlantica Porto Bello Royal της Κω

0

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics συνεργάστηκε για ακόμη μία φορά με το πολυτελές ξενοδοχείο Atlantica Porto Bello Royal στην Κω σχετικά με τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro:Centric λύση, σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες. Το 5 αστέρων all inclusive θέρετρο, ιδανικό για διακοπές όπου η σύγχρονη αρχιτεκτονική συνδυάζεται με την τοπική αρμονία και το φυσικό περιβάλλον, αναβάθμισε τις κομψές εγκαταστάσεις του ώστε να παρέχει απόλυτη ηρεμία και εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η συνολική συνεργασία της εταιρείας με Atlantica Porto Bello Royal, καθώς και ο συνδυασμός λύσεων για τις ανάγκες σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, οδήγησαν και αυτή την φορά την τουριστική μονάδα στην επιλογή της LG ως ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων φιλοξενίας με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της σειράς LX761H 43’’ ιντσών, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών ξενοδοχειακών δυνατοτήτων. Η πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART προσφέρει διευρυμένα, προσαρμόσιμα εργαλεία, HTML5, Java και Flash, με τα οποία οι ξενοδόχοι μπορούν να βελτιστοποιούν τις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις τους, ώστε να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους υπηρεσίες.

Επιπλέον, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V με 130 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, καθώς και 5 μονάδες LG Hydrokit υψηλών θερμοκρασιών για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης συνδυασμένης ταυτόχρονης λειτουργίας ανάκτησης Θερμότητας (Heat recovery) από την ψύξη των δωματίων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δημιουργία ιδανικού κλίματος και την άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στον χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων κρυφού τύπου/αεραγωγών που τοποθετούνται στα δωμάτια.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Atlantica Porto Bello Royal το οποίο επενδύει σε ολοκληρωμένες LG ξενοδοχειακές λύσεις information display, κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού για ακόμα μία φορά. Το project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Η συνεργασία μας με την τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».

Ο κ. Κωνσταντίνος Πατεράκης, ιδιοκτήτης του Atlantica Porto Bello Royal ανέφερε από την πλευρά του: «Στο Atlantica Porto Bello Royal προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη διαμονή για τους πελάτες μας. Η μακροχρόνια συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG, είναι πολύ σημαντική για εμάς για να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία διακοπών και ένα εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας. Από την LG λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς η LG ικανοποιεί πάντα τις προσδοκίες μας ανταποκρινόμενη απολύτως στις απαιτήσεις του έργου και η επιλογή μας αποδείχθηκε βέλτιστη και αυτή την φορά».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Share.

Comments are closed.