Η Siemens αποκτά τον πάροχο λογισμικού J2 Innovations

0

Η Siemens προχωρά στην εξαγορά της J2 Innovations, έναν κορυφαίο πάροχο λογισμικού ανοιχτού σε επικοινωνία, για τον αυτοματισμό κτηρίων και για το IoT, με έδρα το Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία αποτελεί έναν επιτυχημένο παίκτη στις επιχειρήσεις λογισμικού Internet-of-Things (IoT) εδώ και 10 χρόνια, χτίζοντας μια ισχυρή φήμη στις ΗΠΑ και διεθνώς, με την τεχνολογία FIN (Fluid Integration) Framework.

«Η J2 Innovations αντιπροσωπεύει την ταχύτητα, την ευελιξία και τις ενιαίες πλατφόρμες λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας που έκαναν την εταιρεία επιτυχημένη», δήλωσε ο Uwe Frank, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Building Technologies Control Products & Systems της Siemens. «Αυτή η κίνηση συμπληρώνει το αναπτυσσόμενο ψηφιακό μας χαρτοφυλάκιο και θα μας βοηθήσει να γίνουμε η κορυφαία κινητήρια δύναμη ψηφιακού μετασχηματισμού, προσφέροντας ακόμη καλύτερες λύσεις IoT στους πελάτες μας». Για να διατηρήσει την ευελιξία της, η J2 Innovations θα διοικείται ως ανεξάρτητη νομική οντότητα και ως θυγατρική κατά 100% της Siemens Industry, Inc.

«Με έναν ισχυρό εταίρο όπως η Siemens, είμαστε καλά εξοπλισμένοι και ενθουσιασμένοι που θα οδηγήσουμε την J2 και το FIN Framework στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Jason Briggs, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της J2 Innovations.

Το FIN είναι ένα λογισμικό της επόμενης γενιάς, ανοιχτό σε επικοινωνία που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία, την παρακολούθηση και τον έλεγχο εξοπλισμού και συστημάτων αυτοματισμού για μικρά έως μεγάλα κτήρια. Λειτουργεί απρόσκοπτα σε tablet και σε smartphone, όπως και desktop και αναπτύσσεται σε ενσωματωμένα συστήματα, servers και στο cloud.

Για τους OEMs, το FIN παρέχει ένα πλήρως προσαρμόσιμο λογισμικό ανοιχτό σε επικοινωνία, που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για τους συνεργάτες που ασχολούνται με την υλοποίηση έργων κτηριακού αυτοματισμού, το διαισθητικό περιβάλλον χρήσης του FIN και τα ισχυρά εργαλεία μηχανικής μειώνουν το χρόνο εργασίας και το χρόνο που απαιτείται για το σχεδιασμό και την προμήθεια συστημάτων αυτοματισμού κτηρίων. Για τους τελικούς χρήστες, όπως οι ιδιοκτήτες κτηρίων και οι διαχειριστές εγκαταστάσεων, το FIN εξοικονομεί λειτουργικό και ενεργειακό κόστος, παρέχοντας παράλληλα άνεση και διαθεσιμότητα.

Το FIN χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες με χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων γραφείων, πολυώροφων κτηρίων, εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων, κέντρων δεδομένων και πολλών άλλων τύπων κτηρίων.

Η Διεύθυνση Building Technologies της Siemens πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε ασφαλή ψηφιακά προϊόντα και λύσεις για την προώθηση της ψηφιακής μετατροπής των κτηρίων και της οικοδομικής βιομηχανίας, με 80.000 συνδεδεμένα κτήρια και 400 εκατομμύρια τιμές δεδομένων να αναλύονται ανά ημέρα.

Share.

Comments are closed.