Η Schneider Electric και η AVEVA επεκτείνουν τη συνεργασία τους

0

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, και η AVEVA, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της μηχανικής και του software για βιομηχανίες, ανακοίνωσαν ότι διευρύνουν τη συνεργασία τους αναφορικά με την παροχή καινοτόμων λύσεων για τα data centers.

Καθώς οι πάροχοι hyperscale λύσεων επεκτείνουν τη χωρητικότητα των data centers για να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση, προκύπτουν πολλαπλές προκλήσεις με σύνθετη πολυπλοκότητα σε θέματα λειτουργίας και συντήρησης. Η λειτουργία σε αυτά τα μεγέθη απαιτεί διαφορετική προσέγγιση για να αντιμετωπιστούν οι κρίσιμες εγκαταστάσεις που τροφοδοτούν την παγκόσμια ψηφιακή υποδομή. Ο συνδυασμός AVEVA Unified Operations Center, με τα EcoStruxure Data Centers της Schneider Electric επιτρέπει τον εκτεταμένο και σε βάθος έλεγχο των καθημερινών λειτουργιών.

Οι νέες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί από κοινού από τις δύο εταιρείες, παρέχουν μία ομογενοποιημένη προσέγγιση στη μηχανική, στις λειτουργίες και στις επιδόσεις των data centers κατά μήκος μιας ετερογενής βάσης δεδομένων. Οι κατασκευαστές των hyperscale data centers θα επωφεληθούν από αυτήν τη συνεργασία συνδέοντας πλατφόρμες και δεδομένα που υπήρχαν στο παρελθόν σε διαφορετικά συστήματα, ενώ θα μπορούν, επίσης, να τα περιορίσουν ή να τα αυξήσουν ανεξάρτητα από τον αριθμό των sites παγκοσμίως. Οι χειριστές των data centers θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πιο γρήγορες αποφάσεις και να βελτιστοποιούν τη λειτουργική απόδοσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των data centers. Συνεπώς, οι κατασκευαστές μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική λύση παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών τους σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

«Σε μια εποχή που ο ψηφιακός μετασχηματισμός υπερβαίνει τα όριά του, η Schneider Electric και η AVEVA παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση για τα data centers, ώστε να λειτουργούν και να διατηρούνται με βιώσιμο τρόπο τα κρίσιμα περιβάλλοντά τους», δήλωσε ο Pankaj Sharma, Executive Vice President του Secure Power Division στο Schneider Electric. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι: «Η συγκεκριμένη λύση μπορεί να λαμβάνει δεδομένα που υπάρχουν από καιρό σε μεμονωμένα data centers, συχνά αποθηκευμένα σε σιλό, ώστε να τα ομαλοποιήσει σε πολλούς ιστότοπους και να μπορεί τελικά να τα ενοποιήσει, ενσωματώνοντας IT / OT / IoT τεχνολογία για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση θα προσφέρει λειτουργική απόδοση και έναν πιο αξιόπιστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων».

«Η μοναδική συνεργασία της AVEVA και της Schneider Electric είναι ένα γεγονός με τεράστια σημασία για τους πελάτες μας σε γενικές γραμμές», δήλωσε ο Craig Hayman, CEO της AVEVA. «Η επέκταση της συνεργασίας σε νέες αγορές, αποτελεί ένα σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για εμάς, ώστε να προσεγγίσουμε περισσότερους πελάτες, συνδυάζοντας την ισχυρή κληρονομιά της AVEVA με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, τη βαθιά τεχνογνωσία και τις μεγάλες δυνατότητες της Schneider Electric σε παγκόσμιο επίπεδο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Aveva και τα data centers, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και αντίστοιχα για την Schneider Electric και τα Data Centers βασισμένα στην EcoStruxure αρχιτεκτονική, καθώς και για τεχνική υποστήριξη, πατήστε εδώ.

Share.

Comments are closed.