Η Samsung δέκα χρόνια διεθνής ηγέτης στην ψηφιακή σήμανση

0

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Samsung διατηρεί την πρώτη θέση ως παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία ψηφιακής σήμανσης, σύμφωνα με τις πωλήσεις μονάδων. Πρόσφατα, το IHS Markit, ο παγκόσμιος πάροχος πληροφοριών της αγοράς ψηφιακής σήμανσης, δημοσίευσε στοιχεία που αναδεικνύουν τη Samsung ως την κορυφαία σε πωλήσεις μάρκα, από το 2009.

«Οι καινοτόμες λύσεις της Samsung πιέζουν συνεχώς τα όρια του δυνατού», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η κατάταξη του IHS αποδεικνύει την μακρά αφοσίωσή μας στο να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ρεαλιστικών και συναρπαστικών εμπειριών θέασης. Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στη βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες και δημιουργώντας τις συνθήκες για τις οθόνες του αύριο».

Σύμφωνα με την έρευνα τεχνολογίας «Public Displays Market Tracker» του IΗS, η Samsung κατέχει το 25.8% της διεθνούς αγοράς ψηφιακής σήμανσης, σύμφωνα με τις πωλήσεις μονάδων το 2018.

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα δυναμικών και ευέλικτων οθονών, οι τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο SMART Σήμανσης της Samsung περιλαμβάνουν αρκετά διακεκριμένα και βραβευμένα από τη βιομηχανία προϊόντα, από διάφορες κατηγορίες. Το κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για διάφορες βιομηχανίες και μονάδες κάθετης παραγωγής σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, αεροδρόμια, ψηφιακές υπαίθριες διαφημίσεις, μονάδες εκπαίδευσης και φιλοξενίας, συστήματα ψυχαγωγίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  • QLED 8K Ψηφιακή Σήμανση – Προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με τεχνολογία αναβάθμισης Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η QLED 8K ψηφιακή σήμανση ενισχύει τις εμπορικές προβολές, μετατρέποντας τις εικόνες σε ρεαλιστικό, ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα προσελκύσει την προσοχή δυνητικών πελατών. Επιπλέον, η ευφυής ΑΙ αναβάθμιση επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων και στους διαφημιστές να παράγουν περιεχόμενο με μειωμένο κόστος, σε χαμηλότερη ανάλυση και να το προβάλλουν σε οθόνες υψηλής ανάλυσης, στην εκπληκτική ποιότητα 8Κ. H QLED 8K ψηφιακή σήμανση κατέκτησε την κορυφή στα AV News Award στην κατηγορία Digital Signage Innovation of the Year (Πρωτοποριακή Ψηφιακή Σήμανση της Χρονιάς) και διακρίθηκε με το βραβείο Best of Show στην έκθεση ISE 2019, από το κλαδικό περιοδικό Installation.
  • Σειρά Ημι-υπαίθριας Ψηφιακής Σήμανσης OMN/OMND – Σχεδιασμένες για παράθυρα βιτρίνας, τα προϊόντα της σειράς παρέχουν ορατότητα ακόμα και σε συνθήκες άμεσης έκθεσης στο φως του ήλιου. Το σύστημα μειωμένης καλωδίωσης, το εύχρηστο software και η ανθεκτική οθόνη με αποτελεσματική ενεργειακή απόδοση, καθιστούν τη σειρά ως ιδανική επιλογή για καταστήματα λιανικής. Η σειρά OMN-D περιλαμβάνει οθόνες διπλής όψης, που επιτρέπουν την προβολή τόσο στη βιτρίνα όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος. Ακόμα, η σειρά OMN/OMN-D διακρίθηκε με το βραβείο 2019 Top New Technology (TNT) για τις Οθόνες Παντός Καιρού.
  • Σειρά Υπαίθριας Σήμανσης OHN/OHND – Η σειρά OHN προσφέρει εκπληκτική ορατότητα, καθώς είναι κατασκευασμένη με Magic Protection Glass (Μαγικό Προστατευτικό Γυαλί) της τάξεως του IK10, και διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ56 για απαράμιλλη ανθεκτικότητα στο νερό και στην σκόνη. Η OHN-D είναι οθόνη διπλής όψης, ιδανική για προβολή διαφημιστικού περιεχομένου σε στάσεις λεωφορείων ή στο δρόμο.
  • Σειρά QMR/QBR – Οι νέες UHD 4K οθόνες του 2019 έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και διαθέτουν μικρότερα όρια οθόνης και πιο συμμετρικό σχεδιασμό. Η σειρά σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των εμπορικών κέντρων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των αεροδρομίων. Παράλληλα, έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία ευφυούς UHD αναβάθμισης και φίλτρο αντιηλιακής προστασίας.
  • Samsung Flip – Διαδραστική οθόνη 55 ιντσών, που ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία στους χώρους εργασίας. Η Samsung Flip προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες, προσφέρει φυσική εμπειρία γραφής και στηρίζεται σε βάση με ρόδες. Διακεκριμένη με το βραβεία Presentation Innovation of the Year από τα AV News Award και 2019 Top New Technology (TNT) στην κατηγορία Unified Communication & Collaboration (Ενοποιημένη Επικοινωνία & Συνεργασία), το Samsung Flip καθιστά τις επαγγελματικές συναντήσεις πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καινούρια προϊόντα SMART Σήμανσης, επισκεφθείτε τα: displaysolutions.samsung.com και www.samsung.com/gr/business/smart-signage/all-smart-signage

Share.

Comments are closed.