Η Epson ανακοινώνει τον ProAV laser βιντεοπροβολέα εγκατάστασης των 30.000 lumen στην ISE 2019

0

Επισκεφθείτε την Epson στο περίπτερο H90, αίθουσα 1 και απολαύστε το οπτικό υπερθέαμα «EpsonVortex» και τις νέες AV λύσεις για σήμανση, επιχειρήσεις και ψυχαγωγία

Στην έναρξη της ISE 2019, η Epson παρουσιάζει το νέο της laser βιντεοπροβολέα με 30.000 lumens, τον (EB-L30000U), νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του το 2020. Αυτός ο πρωτοποριακός laser βιντεοπροβολέας εγκατάστασης απευθύνεται σε εταιρείες ενοικιάσεων και εκδηλώσεων, χώρους φιλοξενίας και αξιοθέατα.

Η Epson θα παρουσιάσει, επίσης, τη νέα σειρά των «fit-and-forget» laser βιντεοπροβολέων εγκατάστασης με συμπαγή σχεδιασμό, που περιλαμβάνει τους EB-L1075U, EB-L1070U και EB-L1050U. Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί και ευέλικτοι βιντεοπροβολείς εγκατάστασης της εταιρείας, που συνοδεύονται από δυνατότητες βελτίωσης 4Κ και υποστηρίζουν εναλλάξιμους φακούς. Σχεδιασμένοι για χρήση σε μεγάλους χώρους, από αξιοθέατα έως αμφιθέατρα, μουσεία και αίθουσες συσκέψεων, παράγουν φωτεινές (μέχρι και 7.000 lumens), λεπτομερείς, ζωντανές και δυναμικές εικόνες. Ο μίνιμαλ, διακριτικός σχεδιασμός τους και ο ακόμη πιο αθόρυβος ανεμιστήρας τους εξασφαλίζουν ότι ταιριάζουν άψογα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χώρων.

Επίσης, στην ISE παρουσιάζεται ο EB-U50, ένας κομψός και ανθεκτικός βιντεοπροβολέας σήμανσης, ο οποίος διαθέτει χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO). Σχεδιασμένος να «αιχμαλωτίζει» το κοινό φωτίζοντας και προβάλλοντας σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ο EB-U50 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι φιλικός προς το χώρο και διακριτικός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιντεοπροβολέας ή προβολέας φωτός και είναι ιδανικός για βιτρίνες καταστημάτων, καταστήματα λιανικής πώλησης, εκπαιδευτικούς χώρους, για προβολή δυναμικού ή βιωματικού περιεχομένου, ψηφιακή τέχνη, εμπορική σήμανση, διακόσμηση ή εταιρικές παρουσιάσεις.

Το #EpsonVortex είναι το φετινό φαντασμαγορικό θέαμα στο περίπτερο μας: μια περιήγηση 360 μοιρών, που δημιουργεί πρωτόγνωρη εμπειρία για τον επισκέπτη. Δεν σε μεταφέρει απλώς στο επίκεντρο της εμπειρίας, αλλά γίνεσαι κυριολεκτικά μέρος της εγκατάστασης. Κάθε περιήγηση μέσω του EpsonVortex είναι μοναδική. Η Epson έχει χρησιμοποιήσει 16 διπλούς laser βιντεοπροβολείς EB-L1755U με φακούς ELPLU03 και μια προσαρμοσμένη 4D μουσική υπόκρουση, χρησιμοποιώντας πολυκάναλο ήχο. Οι επισκέπτες γίνονται μέρος αυτής της μοναδικής εγκατάστασης, καθώς κατά την είσοδό τους στην πύλη γίνεται mapping βιντεοπροβολή απευθείας επάνω τους, μέσω ενός συστήματος laser που προβάλει γραφικά σε πραγματικό χρόνο, δημιουργώντας ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο θέαμα, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση του επισκέπτη.

Ο Neil Colquhoun, Αντιπρόεδρος CISMEA και Επαγγελματικών Λύσεων Οπτικής Απεικόνισης, Epson Europe B.V., δήλωσε: «Αυτή είναι η πιο δυναμική σειρά AV που διαθέτουμε μέχρι σήμερα, από τα συναρπαστικά 30.000 lumens του EBL30000U έως το νέο, συμπαγή, βιντεοπροβολέα σήμανσης, EBU50. Έχουμε ολοκληρώσει την εντυπωσιακή μας σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης για να καλύψουμε τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και την παρουσιάζουμε στην ISE».

Ανάμεσα στα σημαντικά που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο περίπτερο, συμπεριλαμβάνεται και μια επίδειξη, που θα πραγματοποιηθεί από το Εθνικό Θέατρο του Ηνωμένου Βασιλείου, για τα νέα έξυπνα γυαλιά που υποστηρίζουν υπότιτλους και είναι σχεδιασμένα για άτομα με βαρηκοΐα. Τα έξυπνα γυαλιά για υπότιτλους χρησιμοποιούν την τεχνολογία των έξυπνων γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας Moverio της Epson, παρέχοντας στους θεατές τη δυνατότητα να βλέπουν συγχρονισμένα τους διαλόγους, σε πραγματικό χρόνο, απευθείας στους φακούς των γυαλιών. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα με βαρηκοΐα μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τη δράση, χωρίς να πάρουν τα μάτια τους από τη σκηνή.

«Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη τεχνολογία, με πολλές εφαρμογές που αποδεικνύουν πλέον την ενσωμάτωσή της στην καθημερινότητα. Η συνεργασία μας με το Εθνικό Θέατρο είναι ένα έξοχο παράδειγμα, καθώς δείχνει πως τα έξυπνα γυαλιά μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους με βαρηκοΐα, καθιστώντας το θέατρο πιο προσβάσιμο, ενώ συγχρόνως αποτελεί μία από τις πολλές χρήσιμες εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων, από το λιανικό εμπόριο, την υγεία και την εκπαίδευση έως την επισκευή και τη συντήρηση, την ψυχαγωγία, τα μουσεία και τα αξιοθέατα», σύμφωνα με τη Valerie Riffaud Cangelosi, Επικεφαλής Ανάπτυξης Νέων Αγορών – Epson EMEA.

Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της πιο πρόσφατης τεχνολογίας οπτικής απεικόνισης της Epson στο Περίπτερο H90, Αίθουσα 1 στην ISE 2019. Χρησιμοποιήστε το #EpsonISE19 για να συμμετάσχετε στην εμπειρία της ISE!

Share.

Comments are closed.