Greeka: αέρας ανανέωσης στο launch του δημοφιλέστερου ταξιδιωτικού οδηγού της Ελλάδας

0

Με ανανεωμένη εμφάνιση και πλουσιότερο περιεχόμενο, το νέο Greeka.com, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal της Ελλάδας, ήρθε για να μας μυήσει στα πιο όμορφα μυστικά της χώρας!

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους περισσότερους από 700.000+ επισκέπτες και επαγγελματίες Τουρισμού που το επιλέγουν κάθε μήνα εδώ και 19 χρόνια, το Greeka.com δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον.

Μέσα σε αυτό, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλους τους εγχώριους προορισμούς, να κλείσει πακέτα διακοπών και να οργανώσει όλες τις δραστηριότητες που θα κάνουν τις διακοπές του στην Ελλάδα μοναδικές. Παράλληλα οι αυτοματισμοί και τα νέα εμπορικά εργαλεία του νέου site δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την προώθηση όλων των επιχειρήσεων Τουρισμού που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα δυνητικό πελατολόγιο από 280 χώρες παγκοσμίως!

Το νέο Greeka.com μεταξύ άλλων διαθέτει:

  • Community area για τα 50.000+ μέλη του βασισμένo στην REACT technology του Facebook
  • Ειδικά σχεδιασμένη λειτουργικότητα με ταξιδιωτικές προτάσεις για όσους γνωρίζουν τον προορισμό τους και για όσους θέλουν βοήθεια στον σχεδιασμό των ιδανικών διακοπών
  • Έξυπνη κατηγοριοποίηση εγχώριων προορισμών
  • Blog με unique online content που παρέχει πληροφορίες για προορισμούς, επιχειρήσεις Τουρισμού και holiday activities
  • “ORGANIZE YOUR GREECE HOLIDAYS” widget με όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται κάθε ταξιδιώτης για ολοκληρωμένο σχεδιασμό διακοπών
  • Ειδικό section με έτοιμα πακέτα διακοπών
  • Agenda events, festivals και διοργανώσεις σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς

Ενδεικτικό της νέας δυναμικής εισόδου του site στην αγορά είναι το παράλληλο λανσάρισμα του mobile app “Cool Radar by Greeka”. Η εφαρμογή αποτελεί τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για αναζήτηση φαγητού και ποτού σε όλη την Ελλάδα ανάλογα τις προσωποποιημένες ανάγκες ψυχαγωγίας των ταξιδιωτών. To application είναι διαθέσιμο δωρεάν σε Adroid και iPhone συσκευές. (Δείτε περισσότερα εδώ: …..)

«Η δημιουργία του νέου Greeka.com ήταν μία πρόκληση για εμάς. Το νέο portal είναι διαρκώς εξελισσόμενο, ενημερώνεται καθημερινά με νέο υλικό και σημαντικές εμπορικές συνεργασίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσει να αποτελεί ένα αξιόπιστο μέσο για την ανάδειξη της Ελλάδας και του εγχώριου τουριστικού προϊόντος», επισήμανε ο Operations Manager της εταιρείας, κύριος Ολιβιέ Μουτόπουλος.

Το νέο Greeka.com έχοντας να παρουσιάσει γεύσεις, παραλίες, εντυπωσιακά χρώματα, μοναδικούς προορισμούς και χιλιάδες εικόνες δεν είναι απλώς ένας ταξιδιωτικός οδηγός. Είναι η απόδειξη ότι πράγματι ο προορισμός είναι το ίδιο το ταξίδι! Το project ανήκει, υλοποιήθηκε και προωθείται από την Codibee.

Share.

Comments are closed.