Daikin: παρουσίαση έρευνας πελατών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

0

Την ηγετική της θέση στην παροχή λύσεων εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών παγίωσε η Daikin Hellas με τη διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης για περίπου 100 μελετητές, αρχιτέκτονες και συνεργάτες της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σχετική έρευνα ικανοποίησης που διεξήγαγε η Ernst & Young, σύμφωνα με την οποία η Daikin Hellas κατέκτησε την 1η θέση στην προτίμηση για συνεργασία στο 84% δείγματος 45 μελετητών από 40 εξειδικευμένα γραφεία σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών (Commercial Solutions) της Daikin Hellas κ. Δημήτρης Καλογεράς, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Daikin Hellas είναι ταυτισμένη με την υψηλή ικανοποίηση και τη συνεχή υποστήριξη προς τους πελάτες της. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, η οποία αποτυπώνεται τόσο στις πωλήσεις της εταιρίας, όσο και στις σχετικές έρευνες».

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas κ. Ηλίας Κατσούλης ανέφερε: «Διανύουμε μία γόνιμη περίοδο δημιουργίας και εξέλιξης. Βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσα από έναν παραγωγικό διάλογο με τους πελάτες μας, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο εμπιστοσύνης και ικανοποίησης».

Η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από την Ιαπωνία την χώρα στην οποία ιδρύθηκε η Daikin πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απεύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά στη Daikin Hellas, η οποία συνεχίζει την παράδοση της μητρικής της εταιρίας στην Οζάκα ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα, το όραμα και την αριστεία που χαρακτηρίζουν τη Daikin από την ίδρυσή της».

Share.

Comments are closed.